Wedden op Frankrijk Nederland : € 50 gratis

Gaston Dupont
13.11.2018

Nederland Frankrijk is een topaffiche in deze nieuwe Nations League. Heel Nederland hoopt op een sterke prestatie van Oranje en op de drie punten. MrGreen biedt nieuwe Nederlandse wedders voor € 50 aan Free Bets aan bij een eerste weddenschap van € 20. We kijken vooruit naar deze topper en geven je de odds plus we leggen deze € 50 actie uit.

Ontvang € 50 gratis met je eerste weddenschap

  • Registreer eerst je account bij Mr Green door hier op de foto of banner te klikken.
  • Stort minstens € 20 via bvb iDeal, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafecard.
  • Daarna dien je een eerste weddenschap van minstens 20 euro te plaatsen.
  • De minimum odd dient minstens 1.80 te bedragen.
  • Hierna krijg je twee Free Bets van elk € 25.
  • Deze Free Bets kan je dan inzetten binnen de 7 dagen.
  • Ook hier geldt de 1.80 minimum odd bij je bets.

Bookmaker Mr Green – Betrouwbare topper!

Van al deze Voetbal Gokken Sites is Mr Green een van de beste bookmakers waar Nederlanders zich kunnen inschrijven. Ze hebben uitstekende quoteringen en het wedden aanbod is ook heel ruim. Daarbij komt ook een fantastische klantendienst, die je helpt met je vragen en documenten. Maar de promoties en de Mr Green bonus zijn de grootste pluspunten.

Voorbeschouwing Nederland Frankrijk

De Franse ploeg werd afgelopen zomer wereldkampioen in Rusland en in de kwalificaties op weg naar dat WK werd tweemaal gewonnen van Nederland. Ook in de eerste wedstrijd van deze Nations League won Frankrijk van Nederland. Beste Bookmakers verwacht dat Frankrijk opnieuw zal winnen van Oranje, maar we hopen dat Nederland voor de verrassing kan zorgen. De quotering voor Frankrijk staat op 2.33 en Nederland ontvangt een odd van 2.95. Als je denkt dat deze wedstrijd eindigt op een gelijkspel tussen beide ploegen, krijg je een odd van 3.50. Schrijf je in bij MrGreen, wed en win die Free Bets!

Mr Green promotion