Wedden op IJsland België: Super odd bij 1 goal

Gaston Dupont
12.11.2018

De Belgen spelen op 15 november de derde wedstrijd in de Nations League tegen IJsland. IJsland België wordt gespeeld in de elite groep A van deze Nations League. Speciaal hiervoor biedt Circus een fantastische promotie aan voor nieuwe spelers uit België en Nederland. Als je 10 euro inzet op 1 doelpunt tijdens deze wedstrijd, dan krijg je 50 euro cash terug. We zullen deze promotie uitleggen en kijken ook vooruit naar IJsland België.

IJsland België Super Odds 5.00

  • Maak eerst een account aan bij Circus door hier op de banner te klikken.
  • Zowel Belgen als Nederlanders kunnen zich hier aanmelden.
  • Een groot voordeel is dat je makkelijk kan storten met iDeal of Bancontact.
  • Na de storting kan je links op super odds klikken.
  • Klik daarna op “minstens 1 goal” en je neemt deel aan de actie.
  • De maximum inzet bedraagt 10 euro.
  • Is je bet winnend, dan wordt dit in cash uitbetaald.
  • Deze Super Odd actie is ter vervanging van de welkomstbonus.

Gratis geschenk van Circus: € 10

Niet alleen is er een fantastisch super odd van 5.00 voor deze wedstrijd, maar er is ook een Circus bonus van € 250, waar je gebruik kan van maken. Aan jou de keuze: Super Odd of Circus bonus. Maar er wacht op elke nieuwe wedder sowieso een cadeau van 10 euro. Je ontvangt € 5 bij de registratie en een bijkomende € 5 voor het invullen van je telefoonnummer. Dit helpt bij de verificatie van je account. Dit cadeau kan je vrijspelen door het 30x maal in te zetten op odds van minimum 1.60. Dit is inderdaad veel, maar het is een gratis geschenk. Je kan het altijd proberen!

Voorbeschouwing België IJsland

Als we alle bookmakers vergelijken, dan merken we wel dat Circus een topper is voor promoties en welkomstbonussen. Ook de odds zijn goed te noemen. Zoals bij alle bet sites is België de favoriet tegen IJsland en krijgt een odd van 1.21. Dus als je hier 10 euro op zou plaatsen, kan je maximaal € 12.10 winnen. Daarom is de actie van hierboven met Super odds zoveel beter, want dan moet er sowieso een doelpunt vallen.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Circus odd belgie

De Belgen speelden al twee wedstrijden in deze Nations League en hebben nog steeds het maximum van de punten. IJsland bengelt onderaan in deze groep en heeft nul punten op drie wedstrijden. Zij degraderen uit de Elite groep van de Nations League. Verwacht je dat IJsland, de Belgen kan verslaan, dan wacht er een odd van 13.85 op je. Wij plaatsen ons geld op België en raden je aan om dit ook te doen.

Over de auteur