Wedden op IJsland België: Super odd bij 1 goal

Gaston Dupont
10.09.2018

De Belgen trappen de Nations League af in IJsland op 11 september. IJsland België wordt gespeeld in de elite groep van deze Nations League. Speciaal hiervoor biedt Circus een fantastische promotie aan voor nieuwe spelers uit België en Nederland. Als je 10 euro inzet op 1 doelpunt, dan krijg je 60 euro cash terug. We zullen deze promotie uitleggen en kijken ook vooruit naar IJsland België.

IJsland België Super Odds 6.00

  • Maak eerst een account aan bij Circus door hier op de banner te klikken.
  • Zowel Belgen als Nederlanders kunnen zich hier aanmelden.
  • Een groot voordeel is dat je makkelijk kan storten met iDeal of Bancontact.
  • Na de storting kan je links op super odds klikken.
  • Klik daarna op “minstens 1 goal” en je neemt deel aan de actie.
  • De maximum inzet bedraagt 10 euro.
  • Is je bet winnend, dan wordt dit in cash uitbetaald.
  • Deze Super Odd actie is ter vervanging van de welkomstbonus.

Gratis geschenk van Circus: € 10

Niet alleen is er een fantastisch Circus bonus van € 250, waar je gebruik kan van maken. Er wacht op elke nieuwe wedder een cadeau van 10 euro. Je ontvangt € 5 bij de registratie en een bijkomende € 5 voor het invullen van je telefoonnummer. Dit helpt bij de verificatie van je account. Dit cadeau kan je vrijspelen door het 30x maal in te zetten op odds van minimum 1.60. Dit is inderdaad veel, maar het is een gratis geschenk. Je kan het altijd proberen!

Voorbeschouwing IJsland België

Als we alle bookmakers vergelijken, dan merken we wel dat Circus een topper is voor promoties en welkomstbonussen. Ook de odds zijn goed te noemen. Zoals bij alle bet sites is België de favoriet tegen IJsland en krijgt een odd van 1.33. Dus als je hier 10 euro op zou plaatsen, kan je maximaal 13.30 overhouden. Daarom is de actie van hierboven met Super odds zoveel beter, want dan moet er sowieso een doelpunt vallen. De Belgen speelden deze week een vriendschappelijke wedstrijd tegen Schotland en wonnen die met 0-4-0. Verwacht je dat IJsland, na de 6-0 pandoering tegen Zwitserland, de Belgen kan verslaan. Dan wacht er een odd van 10.03 op je. Wij plaatsen ons geld op België en raden je aan om dit ook te doen.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Gokken IJsland België