Gokken op Atletico Madrid – Leicester City: €25 Free Bet

Gaston Dupont
12.04.2017

Vanavond om 20.45 spelen Atletico Madrid en Leicester City de eerste wedstrijd van hun kwartfinale. Deze wedstrijd kan jou vandaag nog meer geld opbrengen als je bij Circus je bet plaatst. Circus heeft namelijk voor deze wedstrijd en de andere 2 Champions League duels een Free bet van €25 per wedstrijd klaarliggen voor jou. We vertellen je hieronder wat je moet doen om in aanmerking te komen voor deze bonus.

Hoe krijg ik de €25 Free Bet bij Circus?

  • Klik op de Circus banner hieronder en meld je aan.
  • Stort voor minstens €25 op je account voor vanavond 20u45.
  • Bet voor minstens €25 pre-match op een single wedstrijd.
  • Vink het vakje op je wedformulier aan voor deelname.
  • Je ontvangt de Free Bet nadat je bet is gevalideerd.
  • Je kan ook wedden op de andere Champions League wedstrijden.
Klik op onderstaande afbeelding en registreer je direct!
Circus Free Bet

Pak ook je € 250 Circus Welkomstbonus!

Naast deze Free Bet, geeft Circus ook een groot aanbod aan gratis weddenschappen weg. Klik op de banner hier op de pagina en registreer je account. Je zal hiervoor € 5 gratis ontvangen voor de registratie van je account. Als je ook nog eens je telefoonnummer invult, ontvang je nogmaals 5 euro gratis. Tenslotte is er nog een laatste 5 euro gratis te verkrijgen door de Circus app te downloaden. Dit brengt het totaal op 15 euro aan gratis wedden zonder storting.

De welkomstbonus van 100% tot maximaal € 250 is een fantastische bonus voor zowel nieuwe klanten uit Nederland als België. Je kan storten met iDeal, Bancontact of een andere manier naar keuze en dit kan reeds van € 10. De bonusvoorwaarden om dit alles vrij te spelen zijn ook goed. We raden je aan om een kijkje te nemen op voetbal gokken sites of op Beste Bookmakers, zodat je zelf alles kan ontdekken. Als je van al de voordelen van Circus wilt genieten, klik dan op de banner en graai deze promoties mee.

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *