Bayern Dortmund Bet – € 15 gratis of € 25 cashback!

Peter Groen
20.12.2017

Vanavond trappen Bayern en Dortmund in München af voor de DFB Pokal. Een klassieker waarbij bookmaker Circus nieuwe Nederlandse en Belgische klanten de kans geeft om € 15 in te zetten zonder storting + € 250 stortingsbonus! Bestaande klanten kunnen gebruik maken van een € 25 cashback actie. Deze promoties en een vooruitblik vind je terug in dit artikel.

Bestaande klant? Profiteer van € 25 cashback actie!

  • Plaats een pre-match echt geld bet op dit duel met € 10 – € 25 inzet.
  • Kies voor 1×2 markt, over/under of Europese Handicap weddenschap.
  • Vink bij plaatsen van weddenschap groene kader op wedformulier aan.
  • Worden er in reguliere speeltijd > 2,5 goals gemaakt en jij verliest bet?
  • In dat geval ontvang jij je inzet tot € 25 terug i.d.v.v. een Free Bet.
  • Benut Free Bet binnen 7 dagen en alle winst is een mooie bonus voor jou!

Nu bij Circus aanmelden

Nieuw? Pak € 15 gratis + € 250 stortingsbonus!

Als nieuwe klant bij Circus krijg je na je aanmelding via onze website direct € 5 gratis bonus. Ook krijg je € 5 gratis bonus zonder storting sport door het valideren van je gsm nummer en € 5 gratis na het downloaden van de Circus App. Daarnaast krijg je een 100% bonus tot € 250 op je eerste storting. Al je bonusgeld speel je vrij door 30x in te zetten op odds van 1.60(+) en hiervoor heb je ongelimiteerd de tijd! Als we Bookmakers Vergelijken zien we dat dat Circus tot de iDeal Bookmakers behoort en verder bekend staat door haar vele promoties, groot wedden aanbod en prima quoteringen. Ondervind het nu zelf met € 15 gratis en € 250 extra bonus!

Voorbeschouwing Bayern Dortmund Quoteringen

Bayern is ook dit jaar weer ruim de beste ploeg in de Duitse Bundesliga. Het kende een stroeve start maar gaat inmiddels weer fier aan kop. Het verhaal van Dortmund is vele wellicht bekend. Na een goede start met Nederlandse trainer Peter Bosz wist het erna maar liefst 9x achter elkaar niet te winnen. Een negatief record dat de trainer de kop kostte. Afgelopen weekend won Dortmund weliswaar met 2-1 van Hoffenheim maar het kampt nog altijd met veel blessures. De quotering van Bayern (1.40) is naar onze mening dan ook zeker value. Gelijkspel levert 5.00 odd op en winst Dortmund 6.50. Op wie zet jij je geld? Speel bij Circus en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Circus Bonus BB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.