Dortmund Bayern Bet – € 10 gratis of € 25 cashback!

Peter Groen
08.11.2018

Zaterdagavond trappen Bayern en Dortmund in Dortmund af in de Duitse competitie Bundesliga. Een klassieker waarbij bookmaker Circus nieuwe Nederlandse en Belgische klanten de kans geeft om € 10 in te zetten zonder storting + € 250 stortingsbonus! Bestaande klanten kunnen gebruik maken van een € 25 cashback actie. Deze promoties en een vooruitblik vind je terug in dit artikel.

Bestaande klant? Profiteer van € 25 cashback actie!

  • Plaats een pre-match echt geld bet op dit duel met € 5 – € 25 inzet.
  • Kies voor een 1/x/2 weddenschap.
  • Vink bij plaatsen van weddenschap groene kader op wedformulier aan.
  • Worden er in reguliere speeltijd > 3,5 goals gemaakt en jij verliest je bet?
  • In dat geval ontvang jij je inzet tot € 25 terug i.d.v.v. een Free Bet.
  • Benut Free Bet binnen 7 dagen en alle winst is een mooie bonus voor jou!

Nieuw? Pak € 10 gratis + € 250 stortingsbonus!

Als nieuwe klant bij Circus krijg je na je aanmelding via onze website direct € 5 gratis bonus en je krijgt ook € 5 gratis bonus zonder storting sport door het valideren van je gsm nummer. Daarnaast krijg je een 100% bonus tot € 250 op je eerste storting. De 10 euro gratis speel je vrij door 30x in te zetten op odds van 1.60(+) en hiervoor heb je ongelimiteerd de tijd! Voor de € 250 aan Free bets, krijg je in Free Bets van 10 euro en dit telkens je een bet hebt geplaatst met een notering van 1.50 Als we Bookmakers Vergelijken zien we dat dat Circus tot de iDeal Bookmakers behoort en verder bekend staat door haar vele promoties, groot wedden aanbod en prima quoteringen. Ondervind het nu zelf met € 10 gratis en € 250 extra bonus!

Voorbeschouwing Bayern Dortmund Quoteringen

Verrassend genoeg is Bayern momenteel niet de beste ploeg in de Bundesliga. Bayern kende een stroeve start en staat momenteel derde en dit op 4 punten achterstand van de fiere leider Borussia Dortmund. De quotering van Bayern (2.08) is naar onze mening dan ook zeker value. Gelijkspel levert 3.82 odd op en winst Dortmund 3.25 voor de thuisspelende ploeg. Op wie zet jij je geld? Speel bij Circus en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.