Sluit Nations League Groepsfase af met Odds Boost!

Peter Groen
17.11.2018

Voetballand staat nog tot en met dinsdag in het teken van de groepsfase van de Nations League. Nederland kan groepswinst veiligstellen in Duitsland en ook in de andere groepen vallen de beslissingen. Een mooie gelegenheid om weddenschappen te plaatsen. Zeker als je dit als Nederlander doet bij Bet90. Zo wacht er op nieuwe klanten € 100 bonus en kan iedereen profiteren van speciaal geselecteerde verhoogde quoteringen!

Nieuw bij Bet90? Verzeker jezelf van € 100 bonus!

  • Klik op een van de Bet90 aanmeld buttons op onze website en schrijf je in.
  • Stort met Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafe en gebruik bonus code SWP100.
  • Zet vervolgens je stortingsbedrag 1x in op quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Je krijgt vervolgens een 100% bonus uitgekeerd t.w.v. je storting tot € 100.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 5x in op 1.80(+) odds binnen 30 dagen tijd.

Plaats combinatieweddenschappen en win meer!

Als je bij Bet90 inzet op 1×2 weddenschappen met 1.20(+) odds van voetbalwedstrijden middels een combinatieweddenschap van 3 of meer selecties en je wint, dan betaalt Bet90 een extra winstpercentage. Bij 3 selecties is dit 7,5% en dit loopt op tot 75% bij 11 of meer selecties. Deze actie is geldig voor nagenoeg alle Voetbal Gokken Sites voetbalcompetities. De Nations League behoort hier helaas niet toe. Gelukkig heeft Bet90, een van de Beste Bookmakers, voor de Nations League speciaal geselecteerde verhoogde quoteringen die je onderstaand terugvindt! Ook heeft het bijvoorbeeld een combi booster voor tenniswedstrijden en biedt het tal van andere sporten waar jij je weddenschappen op kunt plaatsen.

Bet Duitsland Oranje

Profiteer van mooie Nations League Quoteringen!

Wil je inzetten op Duitsland Nederland? Dan zijn onder andere de quoteringen van 1.86 voor winst Duitsland, 3.60 bij gelijkspel en 3.95 voor winst Nederland beschikbaar. Naar onze mening zijn zeker de quoteringen voor gelijkspel en winst Nederland aantrekkelijk gezien de recente optredens van beide landen. De optie x2 is ook een goede optie. Nederland heeft namelijk genoeg aan een gelijkspel om zowel Frankrijk als Duitsland in de groep voor te blijven en er met groepswinst van door te gaan. De quotering voor voor x2 is 1.86, zeker niet slecht! Naast voorgaande quoteringen heeft Bet90 ook speciaal geselecteerde verhoogde quoteringen. Bovenstaand vind je de odds die op dit moment beschikbaar zijn. De verhoogde odds hebben betrekking op de duels Duitsland – Nederland, Tsjechie – Slowakije en Cyprus – Noorwegen. Bekijk de Bet90 Profit B9ost sector links in het menu van de Bet90 voor dagelijkse nieuwe odds verhogingen.

Over de auteur