Wedden op FC Twente – FC Utrecht , een mooi affiche in de eredivisie

Jeroen van den Berg
31.08.2019

Na afwezig van een jaar ontmoet FC Twente dit jaar weer oude bekenden. FC Utrecht ontvangt de promovendus uit Enschede op zondag. Oude bekenden kruisen de degens, wie kan er winnen?

Onderling verschil één punt, FC Twente nog ongeslagen

Zowel FC Utrecht als FC Twente hebben een goede vorm. Utrecht, dat de laatste wedstrijd verloor thuis tegen VVV heeft verder uitstekende resultaten behaald. Tot de wedstrijd tegen VVV was Utrecht ongeslagen. Een ontketende Evert Linthorst wist met twee goals in de slotfase van de eerste helft VVV met 2-0 op voorsprong te zetten. Die achterstand kwam FC Utrecht niet meer te boven ondanks een goal van Dalmau met nog een kwartier te slikken.

FC Twente doet het ook niet onverdienstelijk dit seizoen, Als promovendus staat het nu op de achtste plaats, één punt achter Utrecht. FC Twente is nog ongeslagen dit seizoen en het lijkt erop dat Twente voor de titel “koning van de gelijke spelen” wil gaan. Van de vier wedstrijden zover gespeeld werd er drie keer gelijkgespeeld. Alleen de wedstrijd tegen FC Groningen werd met 3-1 gewonnen. De andere wedstrijden tegen PSV, RKC en Heerenveen eindigden allemaal in het delen van de punten.

Utrecht versterkt zich met Bart Ramselaar

Na een periode van 2 jaar bij PSV Eindhoven, keert Bart Ramselaar weer terug bij zijn jeugdclub FC Utrecht. Ramselaar speelde van 210 tot 2016 bij Utrecht alvorens hij verkocht werd voor bijna 5 miljoen Euro aan PSV verkocht maar komt na 2 seizoen dus alweer terug. Een gigantische slag voor FC Utrecht want de Amersfoorter vertrok naar PSV als publiekslieveling en jochie uit de regio. De drievoudig international heeft voor meerdere jaren getekend bij Utrecht.

 

gokken op fc twente fc utrecht

© 24Bettle

Aast Twente weer op een gelijkspel? Wat zijn de odds?

De Nederlandse bookmakers lijken te denken dat er geen nieuw gelijkspel aan zit te komen voor FC Twente. De quoteringen zijn namelijk het hoogst bij een gelijkspek met 3,75. Er wordt uitgegaan van een uitoverwinning van FC Utrecht want daar zien we 1.96 als quote. Winst voor de thuisploeg wordt beloond met odds van 3.50. Bij 24bettle zien we deze odds terug en hebben we ook een mooie 100% welkomstbonus tot €100 gevonden. Deze lichten we hieronder even toe voor je.

Gokken op FC Twente – FC Utrecht met 100% bonus tot €100!

24Bettle heet nieuwe Nederlandse spelers nu welkom met een hele lekkere promotie. Als je daar nu stort, pak je gelijk een bonus mee ter hoogte van 100% van je gestorte bedrag met een maximum van € 100! Het wordt je erg makkelijk gemaakt bij 24Bettle want storten kan gewoon met IDeal. 24bettle behoort dus tot IDeal bookmakers waarbij je supermakkelijk IDeal kunt gebruik om te storen en dus geen creditcard nodig hebt. Als je die bonus van € 100 op je storting wilt meepakken, klik dan op de link hierbeneden

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.