Tot € 200 voor Italië Portugal

Gaston Dupont
14.11.2018

Italië speelt zijn vierde en laatste wedstrijd van hun groep tegen Portugal. Dit is ook de laatste kans voor de Italianen om zich nog te plaatsen voor de volgende ronde. Betfirst maakt deze wedstrijden voor de Belgische en Nederlandse wedders nog interessanter door er een stortingsbonus van 100% tot € 200 aan te koppelen. Hieronder leggen we je deze promotie uit en kijken we vooruit naar het duel Italië Portugal.

BetFIRST nieuwe wedders pakken € 200 bonus

Beste Bookmakers bekroont de BetFIRST bonus met een heel goede score, want de percentage van 100% is voldoende hoog en de € 200 bonus is veel beter dan bij de andere bookmakers. Maar waar Betfirst ook in uitblinkt zijn de rond speelvoorwaarden. Je hoeft slechts tweemaal je storting en tweemaal he bonus rond te spelen. De minimum noteringen zijn ook de laagste op de markt en bedraagt slechts 1.40. Ook stortingen via iDeal voor Nederlanders en Bancontact voor Belgen, vormen geen enkel probleem. Hiermee scoort Betfirst fantastisch in onze voetbal gokken sites review.

Tips Italië Portugal noteringen

Na het mislopen van het WK, loopt ook de Nations League heel stroef voor de Italianen. Ze begonnen aan deze campagne met een gelijkspel tegen Polen en een nederlaag in Portugal. Nadien werd wel gewonnen uit van Polen dankzij een doelpunt in minuut 92 door Biraghi. Hierdoor heeft Italië vier punten uit drie wedstrijden. Wil het nog kans maken op de volgende ronde dan moeten ze absoluut winnen van de Portugezen. Portugal van zijn kant heeft zes op zes, na twee winstpartijen en dit tegen Italië en Polen. Als Portugal niet verliest op 17 november tegen de Italianen, plaatsen ze zich voor de finale ronde in deze Nations League. Als Portugal vandaag niet wint, krijgen ze drie dagen later nogmaals een kans. Want dan spelen ze thuis tegen Polen.

De beste quoteringen voor deze wedstrijd Italie Portugal gaan naar Italië met 2.25, terwijl Portugal 3.50 krijgt. Een gelijkspel kan je trouwens 3.25 opleveren. We verwachten dat deze wedstrijd op winst voor de Italianen zal eindigen. Wat denk jij? Schrijf je in bij Betfirst en waag je kans.