Wedden op Jong Ajax – MVV vanavond, maandag 27-09-2021

Erik de Kort
27.09.2021

Maandagavond nemen de beloften van Ajax het op tegen MVV. Een prachtige wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Wedden doe je natuurlijk alleen met de beste odds en die vind je hier.

Ajax op de dertiende plek in de Keuken Kampioen Divisies

Het is nog geen droomstart van de Amsterdammers. In zeven wedstrijden werden er slechts acht punten verzameld en daarmee staan de Amsterdammers op de dertiende plek in de Keuken Kampioen Divisie.  Na een overwinning op Den Bosch, werd achtereenvolgens van Excelsior en Jong PSV verloren. Ajax wist het tij te keren tegen NAC toen het met 6-3 won en ook de laatste wedstrijd tegen Almere werd gewonnen. Heeft John Heitinga zijn team eindelijk in de winning spirit gekregen.? Er werd dit seizoen meer verloren dan dat er wordt gewonnen en dat is natuurlijk niet des Ajax.

Het lichtpuntje van dit seizoen is Max de Waal die tot dusver al zeven goals wist te maken. Tegen Almere City zette hij de Amsterdammers op voorsprong en scoorde hij maar liefst drie keer.. Terwijl het eerste elftal dinsdagavond aantreedt tegen Besiktas in de Champions League, is Jong Ajax het aan zijn stand verplicht op van MVV te winnen. Wordt dit de derde overwinning op rij? We pakken zo de bookmakers odds erbij. Eerst kijken wat er bekend is over MVV Maastricht.

MVV staat tiende

MVV staat tiende in de Keuken Kampioen Divisie en wisselt mooie overwinningen af met dramatische verliezen. De laatste wedstrijd was op 17 september tegen FC Eindhoven. Die werd met 1-0 gewonnen. Eindhoven was de hele wedstrijd sterker en had meer kansen maar uiteindelijk was het toch MVV dat met de buit naar huis ging  Een smet op de overwinning was echter wel de rode kaart voor Matteo Waern in de 95e minuut.

De wedstrijd voor deze overwinning ging MVV met maar liefst 7-1 onderuit tegen Emmen. Terwijl twee weken daarvoor ook Volendam al met 5-0 te sterk was. Elke overwinning lijkt dit seizoen te worden opgevolgd door een nederlaag. Dat zou betekenen dat deze wedstrijd verloren gaat, als we de statistieken moeten geloven. Behalve de geschorste Waern is ook linksback Mitchel Keulen niet van de partij. Het is tijd om te kijken welke van de bookmakers België de beste odds heeft om op te wedden. Nederlanders zullen vanaf volgende maand oktober weer legaal kunnen wedden bij de bookmakers Nederland.

jong ajax mvv wedden keuken kampione divisie

© Bet777

Waar kun je wedden op Jong Ajax – MVV?

De Keuken Kampioen Divisie weet vaak te verrassen en heeft dan ook een hoop fans. Bij de bookmakers hebben we gezien dat Bet777 geweldige odds heeft bij deze wedstrijd. Ajax is favoriet met 1.60 voor de overwinning. Een gelijkspel staat op 4.25, terwijl een overwinning van MVV op 4.55 staat. Ook de bookies lijken dus de statistieken te volgen. Hoewel Ajax een dramatische start kende, lijkt de ploeg te zijn opgestaan en nu tegen MVV de derde overwinning op rij te pakken. De wedstrijd wordt op maandagavond gespeeld. Je hebt dus nog even om de Bet777 review te lezen en alles over deze bookmaker te ontdekken. Vergeet niet dat zij ook interessante markten aanbieden voor live wedden tijdens de wedstrijd.