Extremis in Jupiler League – Speel mee en krijg € 50 Gratis!

Peter Groen
15.04.2018

Maandagavond wordt om 20.00u het duel tussen Jong Ajax en NEC overgespeeld en de winnaar grijpt de koppositie met erna nog 2 speelrondes te gaan. Een enorm spannend duel waar vele voetbalogen op gericht zijn. Jij kunt de spanning als Nederlander nu vergroten door € 20 in te zetten op dit duel en je krijgt vervolgens, ongeacht het resultaat, € 50 Gratis bij Mr Green! Wij leggen jou uit hoe en blikken vooruit op het duel om de koppositie in de Jupiler League.

Hoe krijg ik € 50 Gratis bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Plaats een eerste weddenschap van € 20(+) op een quotering van 1.80(+).
  • Je krijgt, ongeacht het resultaat, 2 x een € 25 Gratis Weddenschap cadeau.
  • Uiteraard krijg je ook je inzet en winst uitgekeerd bij een winnende bet.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige bets met 1.80(+) odd.
  • Alle winst uit je Free Bets is hierna zonder voorwaarden volledig voor jou!

Blijf doorspelen en pak wekelijks € 10 Gratis!

Bovenstaande € 50 Gratis Wedden bonus van Mr Green is natuurlijk van ongekend goed niveau. Maar daarmee houdt het niet op. Zo krijg je ook elke week waarin je tussen maandag 00.01u en zondag 23.59u voor € 100 of meer speelt een € 10 Free Bet cadeau. Daarnaast heeft Mr Green een groot wedden aanbod en prima quoteringen. Het behoort zonder twijfel tot de beste Voetbal Gokken Sites en Sportweddenschappen Sites!

Voorbeschouwing Jong Ajax – NEC

Het moge bekend zijn, door een blunder van de KNVB dient het duel tussen Jong Ajax en NEC overgespeeld te worden. Vorige week wonnen de Amsterdammers met 2-0 en overtuigde het meest. Ook in de recente wedstrijden maakt Ajax meer indruk dan NEC. Beide ploegen hebben 70 punten en 1 duel minder gespeeld dan koploper Fortuna met 72 punten. Ajax wil voor het kampioenschap gaan en NEC wil minimaal boven Fortuna eindigen om promotie te garanderen. Met een gelijkspel schieten beide ploegen dus weinig op en daarom verwachten wij een open wedstrijd waarin Ajax uiteindelijk als winnaar van het veld stapt. De odd voor Jong Ajax is 2.10, gelijkspel 3.75 en winst NEC 3.00. Speel jij met ons mee op Ajax of kies je voor een ander alternatief? Elke € 20 bet op een 1.80(+) odd bij Mr Green levert je in ieder geval € 50 gratis op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.