De zaterdag wedstrijden van de Jupiler Pro League speelronde 2

Jeroen van den Berg
28.07.2021

De competitie is nu echt van start gegaan en dat betekent dat er ook dit weekend weer prachtige wedstrijden zijn. Hieronder vind je de hoogste odds bij de mooiste wedstrijden op zaterdag, 31 juli 2021.

Charleroi – STVV 

Je voetbal-zaterdag wordt afgetrapt om 16.15 als Charleroi het opneemt tegen STVV. Charleroi gaat aan kop na de 3-0 zege pop Oostende terwijl STVV knap won van Gent. Beide ploegen begonnen het seizoen met een overwinning. In speelronde twee zullen er toch punten ingeleverd worden, tenminste door een van de ploegen. BIj Charleroi zijn Steven Willems en Ken Nkuba nog altijd niet terug van hun blessures, maar zijn er flink wat spelers aangekocht. 

STVV zou met een overwinning op Charleroi zich in de top drie kunnen scharen, maar zal van goede huize moeten komen. De laatste keren wist Sint Truidense niet te winnen. . Bovendien zag STVV een hoop spelers vertrekken en is er eigenlijk maar weinig binnen gekomen. De eerste drie punten zijn binnen maar winnen ze ook van Charleroi? De Belgische bookmakers gaan uit van winst van Charleroi, waar je 2.10 keer je inleg voor krijgt. Als STVV wint pak je 3.60 en dat is bijna hetzelfde als een gelijkspel met 3.65. 

Cercle Brugge- OH Leuven

Vorig seizoen bleef Cercle Brugge op het nippertje in de Pro League na een eindsprint waarin er flink wat punten gepakt wedden. Die trend lijkt te worden voortgezet want het was even zoeken naar de ploeg op de ranglijst. Waar je standaard in de laatste regionen kijkt, staat Cercle na een wedstrijd op de zesde plek. Leuven staat op dezelfde plek als waar ze vorig jaar geëindigd zijn, plek 11.De vorige twee edities wisten allebei de ploeg een keer te winnen. 

Cercle won in de beker en Oud-Heverlee won in de competitie. Het belooft in alle opzichten dus een mooie wedstrijd te gaan worden.  Bij Betfirst ervaringen zie je dat er ook helemaal niet zo veel verschil is tussen beide ploegen qua odds. Cercle Brugge staat op 2.35, OH Leuven staat op 2.85. Een favorietenrol voor Cercle dus, dat is best lang geleden. Voor een gelijkspel, wat zo maar eens zou kunnen, krijg je 3.90 

jupiler pro league programma 31-07-2021

©Betfirst

Eupen – Anderlecht

De laatste wedstrijd van de dag is Eupen tegen Anderlecht om 20.45. Een prachtige match om de avond mee af te sluiten en om je alvast voor te bereiden op het voetbalgeweld van zondag. Anderlecht kende een valse start door met maar liefst 1-3 thuis van Union Saint-Gilloise te verliezen. Paniek in Brussel dus dat dringend op zoek zal gaan naar punten. 

Eupen zette tegen tegen regerend landskampioen en vers Supercup Winnaar Brugge een schitterend resultaat neer door met 2-2 gelijk te spelen. Als Charles de Ketelaere niet in de 103e(!!) minuut gelijk had gemaakt was de zege terecht naar Eupen gegaan. Club Brugge kwam goed weg en Eupen moest genoegen nemen met een punt. Een geweldige prestatie maar er had meer in kunnen zitten.

Zit er opnieuw een stunt in tegen het kwakkelende Anderlecht? Bij de beste bookmakers is  Anderlecht favoriet met 2.00. Voor winst van Eupen krijg je 3.95. Een gelijkspel staat op 3.65. Het belooft in ieder geval een heerlijke afluister van je zaterdag. Wil je inzetten op een van deze wedstrijden, klik dan op de link hieronder!

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.