Jupiler Pro League op zondag 1 augustus met de hoogste odds

Erik de Kort
29.07.2021

Met vier heerlijke wedstrijden op zondag wordt het weer genieten voor de voetbal- en wedliefhebber. We bespreken niet één wedstrijd, geen twee, maar alle vier de wedstrijden van zondag 1 augustus. Lees dus snel onze voorspellingen.

Union Saint- Gilloise – Club Brugge

De nummer twee tegen de nummer acht. Mocht je het openingsweekend langs je hebben laten dan zal je nu waarschijnlijk van je stoel vallen. De nummer twee is namelijk niet Club Brugge maar Union Saint-Gilloise. En ja, dat betekent dat Brugge achtste staat. Na een wedstrijd is deze stand natuurlijk wat geflatteerd. Brugge speelde gelijk tegen Eupen en kwam eigenlijk nog goed weg met een punt. Lang leek het er op dat Brugge de match zou gaan verliezen. 

Union kende een droomstart door Anderlecht met liefst 3-1 te verslaan. De nieuwkomers in de Eerste Klasse A speelde onbevangen en wisten van tijd tot tijd Anderlecht goed onder druk te zetten. Een goede start van Union Saint-Gilloise dat natuurlijk naar meer zal smaken. De bookmaker verwachten het uitkomen van dit sprookje helaas niet. Je krijgt voor Union Saint-Gilloise vijf keer je inzet. De mannen van Philippe Clement staan op 1.72 en dat geeft natuurlijk wel een flink verschil aan.  Een gelijkspel staat op 3.60.

Zulte Waregem – Standard Luik

Zowel Zulte Waregem als Standard Luik speelde vorige week gelijk. Dat betekent dat ze net als Brugge, Genk. Eupen en Leuven in de middenmoot staat. Zulte speelde gelijk tegen Leuven en speelde een half uur met tien man. Joost van Aken pakte rood, die zien we dus niet terug tegen Standard. Verder zijn er nog geen blessures zo vroeg in het seizoen en kan coach Francky Dury over een fitte selectie beschikken. 

Standard Luik mist Merveille Bokadi nog steeds maar heeft verder ook geen blessures in de ploeg. Genk speelde op de openingsdag met 1-1 gelijk tegen Genk. Na drie oefenwedstrijden die allemaal gelijk eindigden, zat dat er wel aan te komen. Gelukkig werd zaterdag K.S.K. Heist verslagen waardoor er in ieder geval weer eens gewonnen werd. Is dat een voorbode voor zondag? Standard is favoriet met 2.30 tegenover 3.20 voor Essevee bij de beste bookmakers

Gent- Beerschot

Zowel Gent als Beerschot verloren hun eerste wedstrijd. STVV was met 2-1 te sterk voor Gent terwijl Beerschot verslagen werd door Cercle Brugge. Niet echt een lekker begin van de competitie voor beide ploegen. De grote vraag is niet alleen hoe beide teams voor de dag zullen komen op zondag, maar natuurlijk ook wie het team is dat de eerste punten van het seizoen gaat pakken. Beerschot kende vorig jaar een droomstart en hoopte op een herhaling. Van die droomstart is nog geen sprake. Wat niet is kan nog komen. De vorige keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden werd het 5-1 voor Gent. Dat lijken de bookmakers België niet te zijn vergeten, Gent staat op 1.40. Voor winst van Beerschot staan de odds op 7.50. Een gelijkspel geeft 4.75

Beste odds Jupiler Pro League zondag 0108

© Betway

Antwerp – Kortrijk

De laatste wedstrijd van zondag wordt gespeeld tussen Antwerp en Kortrijk. Een wedstrijd waarbij Betway je geweldige odds geeft. Sowieso is het aan te raden om onze Betway ervaringen eens door te lezen maar gewoon direct wedden op de wedstrijd kan natuurlijk ook. Antwerp is favoriet, zelfs na het verlies tegen Mechelen vorige week.

Voor Antwerp staan de odds op 1.77. Kortrijk, dat vorige week won en nu derde staat, volgt met odds van 4.33 voor winst. Een flink verschil dus tussen de nummer drie en de nummer dertien. Een gelijkspel staat op 3.75. Wie denk jij dat er gaat winnen?