De mooiste wedstrijden op zondag 10 januari in de Jupiler Pro League

Jeroen van den Berg
07.01.2021

Zowel Club Brugge, als Antwerp, Anderlecht en Standard komen in actie aankomende zondag. Kortom, een mooie voetbalmiddag waar wij ook nog eens extreem goede odds bij hebben gevonden.

De zondag begint met Mechelen – Antwerp

De eerste wedstrijd van deze zondag is die tussen Mechelen en Antwerp. Mechelen vecht zich ui de degradatiezone terwijl Antwerp net coach Leko heeft zien vertrekken. Beide ploegen wonnen de laatste wedstrijden op rij. Als Antwerp opnieuw wint, kunnen ze zomaar eens de derde plek binnenhalen. Voor Mechelen is het zaak vooral niet naar beneden te duiken. De huidige dertiende plek staat slechts drie punten los van de nummer 18 Moeskroen. De beste bookmakers geven hier het voordeel aan Antwerp, maar de verschillen zijn niet al te groot. Zo krijg je voor wedden op het thuisspelende Mechelen 2.85 terwijl Antwerp daar kort onder staat met 2.56 Een gelijkspel staat bij Circus op 3.45. Wij gaan voor een krappe overwinning van Antwerp.

Ook mooie odds bij Beerschot – Gent

De tweede match die we eruit pikken, is die tussen Beerschot en Gent. Twee teams die dicht bij elkaar staan en de mouwen zullen opstropen deze match. Beerschot begon dit seizoen geweldig, stond zelfs even bovenaan, maar glijdt nu langzaam af. Van de laatste vijf wedstrijden gingen er maar liefst vier verloren. December was een maand om snel te vergeten voor Beerschot en om in ieder geval in de top tien te blijven is een overwinning op Gent nodig. Gent daarentegen pakt juist net de draad weer op en won drie van de vijf wedstrijden. Ze staan nu negende en kunnen bij winst de plek van Beerschot overnemen.

Bij de Belgische websites zien we dat ook hier de odds vrij dicht bij elkaar liggen. Gent heeft de voorkeur van de bookies met 2.26 voor de overwinning. Beerschot dat duidelijk kampt met een vormcrisis staat op 2.86. Wedden op een gelijkspel geeft je bijna vier keer je inzet (3.90).

 

wedden op stvv - club brugge

Koploper Brugge op bezoek bij STVV

Nadat Genk de inhaalwedstrijd midweeks won van Eupen staat Brugge nog maar op een punt verschil met de nummer twee. Zaak dus om geen punten te laten liggen. Tegen STVV dat veertiende staat lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Toch wist Sint-Truiden de laatste drie wedstrijden op rij te winnen en verloor Brugge eerder ook al verrassend van Gent. Bovendien is Hans Vanaken ook nog eens geschorst. Toch denken we dat Brugge gewoon drie punten pakten aankomende zondag tegen STVV. Ook de bookmakers denken daar zo over. STVV staat namelijk op 5.70 en dat is bijna vier keer zoveel als dat je krijgt voor wedden op Brugge. Club Brugge wint geeft je 1.56 en een gelijkspel geeft ook 4.25 dus het lijkt er wat ons betreft op dat de drie punten naar Brugge gaan.

Al deze odds komen bij Circus vandaan, een van de top Belgische bookmakers uit ons aanbod. Ben je benieuwd naar de voordelen van het spelen bij deze bookmaker, lees dan onze Circus review eens! Geniet van deze geweldige voetbalzondag en succes bij het wedden.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.