Wedden op de Pro League wedstrijden van zaterdag 24 juli 2021

Jeroen van den Berg
22.07.2021

Het JPL-seizoen begint weer. Op vrijdag trappen Standard en Genk het voetbalseizoen af en vanaf dat moment is het weer elke week genieten van Belgisch voetbal. We bespreken hier de drie wedstrijden met de odds van zaterdag.

Leuven – Zulte Waregem 

De eerste wedstrijd van de zaterdag is die tussen Leuven en Zulte Waregem. De respectievelijke nummers 11 en 10 van vorig seizoen. Beide ploegen zijn natuurlijk op zoek naar een beter seizoen. De vorige keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden, wist OH Leuven te winnen. Toch heeft Zulte vaker gewonnen. Zo aan het begin is het altijd nog even zoeken naar de vorm en valt er behalve een paar oefenpotjes nog weinig te voorspellen.

De odds van de beste bookmakers zullen echter wel duidelijkheid brengen. Je ziet bij deze wedstrijd dat Napoleon Games, notabene shirtsponsor van Essevee het voordeel geeft aan Leuven. OH Leuven staat bij deze bookmaker op 2.15 terwijl je 3.25 krijgt voor Zulte. Een gelijkspel geeft nog net iets meer met 3.75. Het zijn in ieder geval odds die je winst flink omhoog kunnen duwen.

Beerschot – Cercle Brugge

Cercle Brugge wist vorig seizoen na een goede eindspurt net te overleven in de Pro League. Bij Beerschot ging het juist andersom. Na een droomstart werden de resultaten minder en eindigde de ploeg op de negende plek. De play-offs werden op een haar gemist. Het doel van dit seizoen is om opnieuw zo sterk te beginnen maar het net wat langer vol te houden. 

De ploeg van de nieuw coach Peter Maes heeft zich alvast versterkt met een flink aantal huurspelers en lijkt klaar te zijn voor de eerste wedstrijd tegen Cercle. Er moet gewonnen worden om een goede vorm neer te zetten aldus Maes. Dat is duidelijk, verwachten de bookmakers ook dat Beerschot direct z’n eerste drie punten pakt? De thuisploeg is inderdaad in het voordeel met 2.25 tegenover 3.10 bij Napoleon Games. Het zal lastig worden voor Cercle maar zij hebben toch ook laten zien dat niets onmogelijk is. De wedstrijd wordt om 18.30 uur gespeeld op zaterdag.

Wedden op de pro league wedstrijden 24-07-2021

©Napoleon Games

KV Oostende – Sporting Charleroi

Om kwart voor negen ‘s avonds vindt op zaterdag alweer de vierde wedstrijd van de dag plaats. Dat is die tussen Oostende en Sporting Charleroi. Deze wedstrijd werd vorig jaar een keer gewonnen door Charleroi terwijl de laatste match nipt naar Oostende ging. Oostende eindigde vijfde maar wist zich niet te plaatsen voor Europees voetbal, hetzelfde geldt voor Charleroi dat dertiende werd. Charleroi kende geen al te best seizoen en kwam ook niet verder dan de laatste zestien in de beker. De bookmakers België zien het ook niet al te rooskleurig in voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Oostende is met 2.30 keer je inzet favoriet. Charleroi volgt op 3.10 terwijl een gelijkspel op 3.55 staat. Lees Napoleon Games review of meld je meteen aan.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.