De mooiste wedstrijden in de Pro League op zondag 25 juli 2021

Jeroen van den Berg
23.07.2021

Met nog vier wedstrijden op zondag zit speeldag 1 van de Jupiler Pro League er alweer bijna op. Met Antwerp, Gent, Anderlecht en Club Brugge in actie hoef jij je zeker niet te vervelen. De beste wedstrijden van zondag 25 juli.

Mechelen- Antwerp

De eerste match van zondag is gelijk de mooiste van de middag. Mechelen speelt thuis tegen Antwerp. Een wedstrijd tussen de nummer twee en de nummer acht van vorig seizoen.  De twee vorige edities liepen uit in in een doelpuntenspektakel. Begin dit jaar won Mechelen met 3-0 van Antwerp. Even daarvoor won The Great Old op de Bosuil met 4-1. Het verleden toont ook al dat deze wedstrijden alle kanten op kunnen.

Over het algemeen trekt Antwerp meestal aan het langste eind. Dat verwachten de Belgische bookmakers ook deze keer al zijn de verschillen minimaal. Betway geeft je 2.50 voor Antwerp maar houdt toch ook rekening met Mechelen. Malinwa staat op 2.70. Het zal er opnieuw om gaan spannen. Hopelijk krijgen we net zo’n prachtige wedstrijd als de laatste edities.

Club Brugge – Eupen

De regerend kampioen ontwaakt ook uit z’n winterslaap, een korte in het geval van Brugge want ze wonnen natuurlijk vorige week al de supercup. De eerste officiële wedstrijd zit er al op en dat kan in het voordeel werken. Eupen moest het doen met oefenpotjes tegen bijvoorbeeld Seraing, Genk, Saarbrucken en RWDM. Genk wist als enige ploeg te winnen alhoewel de overige partijen niet om over naar huis te schrijven waren. RWDM en Seraing werden verslagen, dat dan weer wel. De bookies geven Eupen geen schijn van kans zondag. Eupen staat op 12.00 en dat is bijna tien keer zoveel als je voor Brugge krijgt dat op 1.22 staat. Een gelijkspel levert je alsnog 6.50 op. Een makkelijke overwinning voor Brugge, schrijf dat maar op!

de beste odds bij de pro league

©Betway

Anderlecht – Union SG

Anderlecht werd tweede in de reguliere competitie maar liet het vervolgens lopen in de Play-offs 1. Daar werden amper punten gepakt en eindigde het op de vierde plek. De afgelopen maanden werd er flink geïnvesteerd en is het team flink versterkt. Dat kon met name door de transfer van Lokonga waarmee er even €17,50 miljoen euro vrijkwam. Onder andere Wesley Hoedt, Kristoffer Olsson Benito Raman en Majeed Ashimero werden aangetrokken. Daarbij is Taylor Harwoord-Bellis ook op huurbasis overgenomen van Leicester. Anderlecht lijkt uitgewikkeld en gaat als favoriet de wedstrijd tegen nieuwkomer Union in. Wedden op Anderlecht geeft je 1.55 keer je inzet. Voor Union krijg je bij Betway 5.50. We hadden meer verwacht voor de nieuweling in de Pro League gelijk staat op 4.33. 

STVV – Gent

Sint-Truiden wist onder leiding van Peter Maes door een goede eindreeks te overleven in de Pro League. Na deze ontsnapping uit de kelder van de Pro League, vertrok de oefenmeester naar Beerschot en staat Bernd Hollerbach nu aan het roer. STVV zag ook wat spelers vertrekken maar hebben met Aboubakary Koita wel een nieuwe vleugelaanvaller binnen weten te halen die voor het nodige gevaar kan zorgen. Van Koita wordt er een hoop verwacht. Tegen Gent is het echter nog maar de vraag. De vorige ontmoeting werd het 1-1. De beste bookmakers kiezen hier voor een overwinning van Gent waar je 1.75 voor krijgt. Voor een gelijkspel staat de odds op 9.75 en een overwinning van STVV staat op 4.50.  Wil je nu op al deze wedden inzetten met de beste odds? Meld je dan aan bij Betway met de beste odds of lees het Betway review.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.