Juventus Inter Milan: € 50 aan Free Bets

Gaston Dupont
04.12.2018

De topper uit de Serie A wordt op vrijdag tussen Juventus en Inter Milan gespeeld. Inter kan best winnen om weer wat spanning in de Serie A te krijgen, want momenteel freewheelt Juventus door de Italiaanse competitie. Om deze wedstrijd nog aangenamer te maken voor nieuwe Nederlandse wedders, heeft Mr Green een uitstekende promotie van tweemaal Free Bets ter waarde van 50 euro in totaal. Hieronder bespreken we deze promotie en kijken we vooruit naar het Italiaans duel.

Juventus Inter : € 20 bet = € 50 extra

Mr Green Nederland heeft deze promotie voor nieuwe spelers uit Nederland. Je hoeft enkel hier op de banner te klikken en je account aan te maken, daarna kan je overgaan tot een storting via iDeal, Visa of Mastercard. Want je dient natuurlijk wel een eerste bet van minstens 20 euro te plaatsen en dit met minimale odds van 1.80. Ongeacht het resultaat van je weddenschap, verlies of winst, je zal de twee Free Bets ontvangen. Ze hebben elk een waarde van 25 euro en deze Free bets dien je binnen de zeven dagen in te zetten. Enkel de nettowinst zal je uitbetaald krijgen op je account en dit zonder verdere voorwaarden. Als je wilt wedden via de Mr Green App, kan dat natuurlijk ook en deze promotie is ook geldig via mobiel wedden.

Vooruitblik Juventus Inter Tips

Voor heel wedders van beste bookmakers is het al een duidelijke zaak. Juventus wordt de winnaar van dit duel, want ze staan eerste in de Serie A met 40 punten uit 14 duels. Slechts eenmaal werd gelijkgespeeld en dit was tegen Genoa. Met 31 gemaakte en 8 tegen doelpunten, heeft Juventus zowel de beste aanval als verdediging. Inter Milan staat derde en heeft 29 punten uit 14 duels. Om spanning in de Serie A te krijgen, is het best dat Inter Milan wint. Juventus dat thuis speelt krijgt een notering van 1.58, terwijl Inter 6.00 heeft. Waag je kans bij Mr Green en krijg ten alle tijde de 2 Free bets van 25 euro.

Over de auteur