Juventus Manchester United € 150 wacht op je

Gaston Dupont
06.11.2018

Manchester United, die op zoek is naar zijn beste vorm en spelers die geen bal mer goed kunnen raken, gaat op bezoek bij de leider van de Serie A, Juventus. Iedereen verwacht een simpele overwinning van de Italianen en dat is bij Bet777 niet anders. Je kan je eerste storting verdubbelen want ze hebben een promo van 100% tot € 150. Als Manchester United morgen de rug recht en de drie punten pakt, kan je zelf een hele mooie winst pakken. Hieronder kan je er meer over lezen.

Juventus Man United wedden : 100% tot € 150

Wedden op Juventus Manchester United kan je een pak geld opleveren, want er zijn beste quoteringen verbonden aan deze wedstrijd. Bet777 heeft een notering van 1.57 voor winst van Juventus, een gelijkspel krijgt 3.95 en winst voor Manchester United heeft 6.35 als odd. Als je nog niet ingeschreven bent bij Bet777, dan kan je een account aanmaken door hier op de button te klikken en de code TopFree in te geven.

Storten kan je vervolgens doen via je verschillende manieren zoals onder andere Visa, Bancontact of MasterCard. Je zal een bonus ontvangen van 100% tot maximaal € 150. Dit kan je dan inzetten op deze wedstrijd, zoals € 50 op Manchester United. Als de bet juist is, ontvang je dan 317,5 euro. Om de bonus volledig te kunnen laten uitbetalen dien je de bonus viermaal in te zetten en dit op odds van minstens 1.70. Je krijgt hiervoor 15 dagen in totaal op de sportweddenschappen sites.

Juventus Man United Tips + € 5 gratis elke maand

Beste Bookmakers heeft nog een exclusief cadeau voor jullie en dit in samenwerking met Bet777. Gebruik de code TopFree en elke maand kan je € 5 gratis ontvangen. Meer details vind je op onze Bet777 Bonus pagina. Juventus staat in groep H aan kop met het maximum van de punten. Manchester staat slechts op 4 punten en dat na verlies tegen Juventus en een gelijkspel tegen Valencia. In het laatste onderling treffen tussen ManU en Juve wonnen de Italianen met 0-1 dankzij een treffer van Dybala. De meesten verwachten dat Juventus opnieuw zal winnen, maar wat denk jij?

Over de auteur