Wedden op KAA Gent – Club Brugge in de Pro League op 15 maart

Jeroen van den Berg
15.03.2021

Na een verrassend gelijkspel van Club Brugge tegen Charleroi stopte de reeks overwinningen. Nu is het aan Gent om de stunt van Gent te herhalen. Gaat dit lukken op maandagavond 15 maart 2021 in de Jupiler Pro League?

Gent kan de achtste plek pakken

Charleroi, Mechelen en Zulte Waregem verloren allemaal punten dit weekend en als er een team is dat daarvan kan gaan profiteren is het Gent. De elfde plek kan na een overwinning vanavond ingeruild worden voor de achtste plek. Daar moet wel gewonnen voor worden en Club Brugge is nou net niet de tegenstander die je dan wilt tegenkomen. Brugge lijkt haast wel onverslaanbaar in de Pro League. Het voordeel dat Gent heeft is dat op de inmiddels lang geblesseerde Alexandre De Bruyn iedereen fit is. Er zijn ook geen spelers geschorst en dat geeft dan wel weer hoop voor de clash tegen Brugge. Gent won twee van de laatste drie wedstrijden en is ook al vijf wedstrijden ongeslagen. Toch wil het nog niet echt lukken om bij de eerste acht van de Pro League te geraken.

In Gent zullen ze ongetwijfeld gekeken hebben naar het verrassende gelijkspel tussen Charleroi en Brugge. Zeker omdat Gent in de beker Charleroi met 3-1 nar huis stuurde. Vorige week won Gent van Oostende en die overwinning zal naar meer smaken. Wetende dat de achtste plek eindelijk in het vizier is verwachten we dat Gent alles zal geven voor een overwinning. Is dat genoeg om te winnen van Brugge? We gaan zo zien welke odds er worden gegeven bij de goksites België voor deze wedstrijd.

Club Brugge verspeelt eindelijk weer eens punten

Vrijwel niemand had het zien aankomen maar afgelopen vrijdag was het toch zo ver. Brugge kwam niet verder dan 1-1 tegen Charleroi. De kansen tegen Charleroi werden niet afgemaakt en uiteindelijk waren het de Walen die in de negentigste minuut gelijk maakten. De enige goal van Brugge was bovendien een eigen goal en dus was er voor het eerst sinds lange tijd kritiek op de ploeg van Philippe Clement.

De aanval deed niet goed z’n werk. Nu is er goed nieuws te melden want topschutter Bas Dost keert terug van zijn blessure. Het is nog niet bekend of Dost direct van de aftrap mee kan spelen maar dat hij minuten zal gaan maken lijkt vast te staan. Behalve Dost keert ook Horvath terug bij de selectie. De enige speler die ontbreekt is Odillon Koussounou die zijn tweede wedstrijd moet uitzitten wegens een schorsing. We zullen de betting NL odds er bij pakken en dan zien we direct wat de kans is van Brugge met Dost in de aanval.

gent club brugge odds 15-03-2021

©Betfirst

Welke bookmaker heeft de beste odds?

We hebben een aantal bookmakers met elkaar vergeleken en de bookmaker met de beste odds bij deze match is Betfirst. Behalve onze positieve Betfirst ervaringen zijn het dit keer dus ook de odds die aangenaam zijn. Onze betfirst review geeft je allerlei nuttige info over deze bookmaker.

Voor wedden op Club Brugge krijg je 2.00 en dat is al mooi voor wedden op de koploper van de Pro League. Als je gelooft in een stunt van Gent dan krijg je hier vier keer je inzet voor. Een gelijkspel in de “Slag om Vlaanderen” staat bij Betfirst op 3.80. Denk jij dat Brugge opnieuw punten laat liggen of zullen ze toch weer gaan winnen? Wedden op deze heerlijke match doe je via de link hieronder.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.