Spektakel in de Keuken Kampioen Divisie op vrijdag 10 september

Jeroen van den Berg
09.09.2021

Terwijl de Eredivisie vanwege de interlandperiode stil lag, werd in de Keuken Kampioen Divisie gewoon doorgevoetbald. Op vrijdagavond 10 september staan er een paar geweldige wedstrijden voor je klaar.

Roda – Nac

Een clash tussen twee ex-Eredivisieclubs die maar wat graag terug willen keren. Met de huidige resultaten lijkt dat er echter niet in te zitten. Roda doet het nog wel aardig met een tiende plek, maar NAC staat vijftiende. In Kerkrade vechten beide ploegen vrijdagavond om drie punten. Roda kan bij een overwinning de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie inrollen, terwijl ook NAC over Roda kan springen en in het linkerrijtje terecht komt. De ploeg uit Breda verloor slechts een keer, maar speelde wel twee keer gelijk. Alleen afgelopen weekend werd er gewonnen en hiermee staat NAC op 5 punten. Roda won twee keer maar verloor er ook twee. Een overwinning op vrijdagavond is cruciaal. De bookmakers Nederland geven de favorietenrol aan Roda met odds van 2.05 voor een overwinning. NAC volgt met 3.10, terwijl een gelijkspel 3.70 oplevert. Welk van deze clubs pakt vrijdagavond de punten?

Excelsior – Dordrecht

Nummer twee Excelsior gaat tegen Dordrecht dat zestiende staat op zoek naar de koppositie in de Eerste Divisie. Excelsior staat twee punten achter op Jong AZ dat ook een wedstrijd minder speelde. Alleen de eerste wedstrijd van de ploeg uit Rotterdam ging verloren. Daarna werd er drie keer gewonnen en een keer gelijkgespeeld. Ook Dordrecht speelde al vijf wedstrijden, maar staat slechts op vijf punten. De laatste weken wil het niet lukken om te winnen. Er werd met 3-0 van Oss verloren en ook VVV was vorige week te sterk. In beide wedstrijden kwam Dordt niet eens tot scoren. Een nederlaag kunnen de Schapenkoppen zich niet veroorloven, dan komt de laatste plek namelijk in zicht. Toch geloven ze bij Ladbrokes niet in een overwinning van Dordrecht in deze streekderby. FC Dordrecht staat namelijk op 7.00 terwijl je slechts 1.37 keer je inleg krijgt als Excelsior wint. Lees het Ladbrokes review.

Wedden op de keuken kampioen divisies 10-09-2021

© Ladbrokes

TOP Oss – ADO Den Haag 

Nummer vijf TOP Oss neemt het in eigen huis op tegen ADO Den Haag. Beide ploegen hebben evenveel punten maar ADO heeft een wat beter doelsaldo. Zowel ADO als TOP Oss wonnen de eerste twee wedstrijden maar verloren de derde wedstrijd. ADO won dit weekend wel met 4-2 van Eindhoven. TOP liep echter schade op door met maar liefst met 3-0 van Almere. Er staat een hoop op het spel, zowel TOP als ADO kunnen in de top drie belanden en goede zaken doen in de strijd om de periodetitel. De bookmakers België kiezen lichtelijk voor TOP waar je 2.30 keer je inzet voor krijgt. Een overwinning van ADO staat op 2.85. Als beide ploegen niet verder komen dan een gelijkspel zullen er ongetwijfeld wat plekken ingeleverd worden. Dit resultaat levert je wel 3.40 keer je inzet op.

Alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie worden vrijdagavond om 21.00 uur gespeeld. Zo weet je rond kwart voor 11 al of je je weddenschappen gewonnen hebt. Een heerlijk begin van je voetbalweekend. De Eerste Divisie staat garant voor sensatie.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.