Wedden op Keuken Kampioen-wedstrijden van vrijdag 27 november 2020

Bob de Ronde
26.11.2020

Met maar liefst vier wedstrijden op de agenda belooft vrijdag een top avond te worden voor de liefhebbers van de Keuken Kampioen Divisie. Hieronder bespreken wij de wedstrijden van 27 november 2020 en de noteringen voor je. Ook een mooie bookmaker bonus behoort tot de mogelijkheden.

Behoudt Almere City FC de eerste plaats?

Met slechts twee punten verschil is het van groot belang voor Almere City om komende wedstrijd te winnen. De tegenstand beloofd echter hard te worden. FC Volendam zal ongetwijfeld zijn positie in het klassement proberen vasthouden. Bovendien beschikt Volendam over het thuisvoordeel.

volendam vs. almere
© Wallacebet

Ook de noteringen spreken niet meteen een duidelijke favoriet uit. Als we de noteringen van de meeste bookmakers in NL mogen geloven geniet Volendam alvast een klein voordeel.

Kan SC Cambuur de leiding nemen?

Ook voor SC Cambuur staat er heel wat op het spel. De kloof met de eerste plaats bedraagt slechts twee punten. Bij winst maken ze kans om de leiderspositie van Almere over te nemen. De wedstrijd tegen FC Den Bosch zou een haalbare partij moeten worden en bovendien geniet Cambuur hier wel het thuisvoordeel. De kans bestaat dus dat we na het weekend een nieuwe leider in het klassement hebben.

cambuur vs. den bosch
© Wallacebet

Duidelijke noteringen wat deze wedstrijd betreft. De bookmakers zijn het allemaal eens: Met een 1.11 tegen 15 is winst voor Cambuur zo goed als zeker. Met een wedstrijd die al op voorhand zo goed als gewonnen is, is een mooie bonus natuurlijk extra leuk meegenomen. Wij vergeleken de bookmakers onderling en stelden vast dat de Wallacebet bonus als beste uit de bus kwam. Met 120 Euro en 10% cashback zit je alvast helemaal goed.

Top Oss moet flink aan de bak

Voor Top Oss ziet de situatie er minder rooskleurig uit. Zij proberen met man en macht de laatste plaatsen achter zich te laten. Maar, met een tegenstander als NAC Breda wordt dat geen evidentie. Bij winst kan Breda bovendien op gelijke hoogte komen met Almere City. Een kans die ze zeker en vast niet onbenut zullen laten.

top oss vs. breda
© Wallacebet

Ook de bookmakers gaan uit van een zege van NAC Breda. Met noteringen van 4.20 tegen 1.71 is de kans volgens de bookmakers groot dat Breda als winnaar uit de bus komt.

Rechtstreekse confrontatie tussen Helmond Sport en Jong PSV

Helmond Sport speelt vrijdagavond thuis tegen zijn rechtstreekse concurrent Jong PSV. Bij winst komen ze op gelijke hoogte en slagen ze er in de onderste ploegen verder achter zich te laten. Maar ook Jong PSV zal de kans op winst niet laten liggen. Het belooft een spannend duel te worden.

Helmond Sport vs. Jong PSV Eindhoven
© Wallacebet

Ook de bookmakers vinden het moeilijk om in deze een duidelijke winnaar aan te duiden. Zij gaan voor winst van Helmond Sport, al is het niet meteen met volle overtuiging.

Bookmaker van de maand

Wallacebet is niet voor niets door ons verkozen als bookmaker van de maand. Naast de aantrekkelijke bonus zijn ook de vrijspeelvoorwaarden meer dan haalbaar. Wil je meer weten over deze bookmaker, dan kan je alvast onze Wallacebet ervaringen er even op nalezen.

Over de auteur