Wed €20 gratis Kortrijk Anderlecht of Brugge Eupen

Gaston Dupont
27.07.2018

De eerste klasse A gaat vandaag van start en Circus heeft een mooie promotie klaar voor Belgen en Nederlanders. Als je wilt wedden op een Jupiler Pro League wedstrijd, dan kan je bij Circus terecht voor een weddenschap tot €20 zonder risico. Bovendien hebben ze voor nieuwe klanten een bonus van 100% tot €250 plus een gratis cadeau die kan oplopen tot €15. Hier bespreken we kort deze promoties en blikken we vooruit op Kortrijk Anderlecht en Brugge Eupen.

Wedden zonder risico tot €20

  • Klik hier op de Circus button of foto en log in op je account.
  • Zorg dat er cash op je account staat.
  • Storten kan eventueel via iDeal, Bancontact.
  • Bevestig je deelname voor deze promotie via het wedticket.
  • Plaats een weddenschap van min €5 op een Eerste Klasse A wedstrijd.
  • Standard – Gent is niet beschikbaar voor deze promotie.
  • Enkel Cash en Prematch op de Match winnaar is ok.
  • Is je bet verliezend? Dan ontvang je een Free Bet tot €20.
  • Bonus accounts tellen niet mee voor de promotie.

Circus: aanbieding nieuwe speler

Als je nog geen account hebt bij Circus, dan kan je een account registreren door hier op de button te klikken. Niet alleen wacht er je tot €15 gratis wedtegoed op je, maar ook een welkomstbonus van 100% tot €250. Deze Circus bonus is hoog, maar het is niet zo simpel om de bonus vrij te spelen. Je dient namelijk 30 maal je bonus rond spelen en dit op min odds van 1.60. Wel krijg je hiervoor onbeperkt de tijd. Bij de registratie kan je ook al genieten van €5 gratis omdat je een account hebt geopend. Als je nadien ook je telefoon nummer doorgeeft, ontvang je een tweede €5 gratis. De derde 5 euro gratis ontvang je bij de installatie van de Circus app en na je eerste bet hierop.

Voorbeschouwing Kortrijk Anderlecht en Brugge Eupen

De Bet sites verwachten dat Anderlecht zal winnen op bezoek bij Kortrijk. RSCA krijgt een notering van 1.78 achter hun naam, terwijl Kortrijk op 4.40 staat. Anderlecht heeft een volledig nieuwe ploeg aangekocht, en de vraag is of Hein Vanhaezebrouck ze op tijd heeft kunnen klaarstomen. Zal Dimata of Santini de nieuwe topscorer worden? Brugge heeft met een paar nieuwe spelers zijn kern in de ruimte versterkt, terwijl er bijna geen vertrekkers waren. Na de overwinning tegen Standard, lijkt het dat Brugge op zijn elan van de play-offs door zal gaan. Club Brugge is ook de duidelijke favoriet tegen Eupen, met een notering van 1.26 tegen 12. Eupen is samen met Moeskroen de gedoodverfde degradatie kandidaat.

 

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Juplier Pro League wedden