Wed + €10 op Engeland zonder enig risico

Gaston Dupont
10.07.2018

Woensdag is er de tweede halve finale en dan zien we Engeland partij geven tegen Kroatië. Betser geeft voor dit duel aan alle Nederlanderse wedders de kans om te wedden op Engeland en dit zonder enig risico. Als je voor min €10 wedt op winst voor Engeland, en je bet is verliezend, dan ontvang je €10 terug. Voor nieuwe klanten bij Betser is er ook een andere promo. We lichten beide promoties toe en blikken vooruit Engeland Kroatië. 

Zonder risico wedden op Engeland

  • Meld je aan via een van onze Betser banners en meld je aan.
  • Storten kan via iDeal, Visa, Mastercard of een andere optie.
  • Plaats voor minstens €10 pre match op winst voor Engeland.
  • Bij winst ontvang je je bet plus winst.
  • Bij verlies ontvang je een Free Bet van €10.
  • Plaats je Free Bet binnen de 7 dagen en de winst hieruit is voor jou.

Nieuwe spelers bij Betser? Krijg € 10 cash

Een van de voordelen van Betser is dat het iDeal bookmaker is, dit wil zeggen dat je makkelijk via iDeal kan storten. Zodra je minstens €20 hebt gestort en je plaatst een bet van min € 20 op een weddenschap naar keuze, ontvang je €10 in cash. Deze €10 dien je niet meer rond te spelen zoals bij andere bookmakers, dus dit is een groot voordeel, daarom scoort Betser ook zo goed in onze Bookmakers vergelijken categorie.

Voorbeschouwing Engeland Kroatië

Wedden op het duel Kroatië Engeland doe je volgens onze Voetbal gokken sites, best op Engeland. Dan is er iets meer zekerheid om je bet winnend af te sluiten, want ze hebben een odd van 2.35. Winst voor Kroatië staat op een notering van 3.45 en een draw krijgt 3.05. Wil je liever enkel wedden op kwalificatie dan krijgt Engeland een notering van 1.58 en Kroatië 2.35. De laatste twee wedstrijden hadden de Kroaten telkens strafschoppen nodig om door te storen. Met het wedden op de kwalificatie dan ontloop dit risico al.

Over de auteur