Wie wint de Ladbrokes UK Open?

Erik de Kort
04.03.2021

Van vijf tot zeven maart vindt het prestigieuze Ladbrokes UK Open plaats in Milton Keynes. Drie dagen top darts onder één dak. Wij bespreken wie de deelnemers en kanshebbers zijn dit weekend.

De beste 32 PDC spelers en 32 outsiders strijden om £ 100.000

In totaal nemen er 154 spelers deel aan de Ladbrokes UK open. Er zijn drie voorrondes waarbij er uiteindelijk 64 spelers overblijven in het eindtoernooi. Aan die voorrondes doen met name onbekende spelers mee die hopen eindelijk eens in de spotlight te komen staan. Toch staat er ook een oude bekende tussen. Niemand minder dan good old Raymond “Barney” van Barneveld hoopt ook weer een succesvolle dartsrentree te maken.

Van Barneveld won vorige week als Players Champion 2 en kreeg een tourkaart van de PDC. Dat betekent dat de Hagenaar nu alle PDC toernooien mag meedoen en zich zelfs kan kwalificeren voor het WK. Van Barneveld zal overigens zeker niet als favoriet starten. Met namen als Gerwyn Price, Michael van Gerwen, Peter Wright en Rob Cross is het een prachtig deelnemersveld en zijn er flink wat favorieten bij de bet sites België.

Wat is het programma van de Ladbrokes UK Open?

De eerste dag zullen met name de voorrondes gespeeld worden. Er zijn acht verschillende podia waar de darters het tegen elkaar op zullen nemen en enkel de main stage wordt rechtstreeks op televisie uitgezonden. Elke dag zullen er mooie partijen worden gespeeld maar we wachten met smart op zondag. Dat is namelijk de dag van de finales. Op zondag beginnen we met de kwartfinales en werken zo verder toe naar de finale.

Zowel de halve en de finale worden gespeeld in het best of 21 format.  De eerste drie ronden vinden plaats met “best of 11 legs” terwijl vervolgens tot de kwartfinales “best of 19” wordt gespeeld. We gaan kijken of we bij de betting NL websites al outrights kunnen vinden maar zullen je ook alvast wat odds geven van de eerste wedstrijden in de eerste ronde van het toernooi dat op vrijdag gespeeld gaat worden.

Ladbrokes odds bij UK open darts 5-7 maart

©Ladbrokes

De bookmaker odds bij dit mooie dartstoernooi

Bij een dartstoernooi genaamd de Ladbrokes UK Open moeten we natuurlijk wel bij Ladbrokes gaan kijken naar de odds. We hebben een uitgebreide Ladbrokes review geschreven waar je allerlei nuttige informatie kunt vinden over deze bookmaker. We zien hier op het moment van schrijven nog geen outrights odds wat betekent dat je het voorlopig alleen moet doen met wedden op de individuele partijen.

Omdat Ladbrokes sponsor is van dit toernooi is de kans natuurlijk heel erg groot dat er binnen de kortste keren odds voor de favorieten worden gegeven. Hierboven zie je wel alvast de odds bij de eerste partij van zowel Raymond van Barneveld als Jelle Klaassen. Houd de website van Ladbrokes in de gaten om altijd de meest recente odds te pakken. Dat kun je doen via de link hieronder.