Serie A – Lazio Inter: € 50 gratis

Gaston Dupont
26.10.2018

De topper van Serie A speelt zich af tussen Lazio Roma en Inter Milan. De nummer vier op bezoek bij het derde geplaatste Inter. Kunnen ze in het spoor blijven van Napels of sluipt de tweede in de stand verder weg van hun. Waag je kans bij Mr Green en je krijgt € 50 gratis, ongeacht het resultaat van de wedstrijd. We leggen je hier uit, wat je dient te doen om kans te maken op deze promotie.

Lazio Roma Inter Milan € 50 : gratis

Enkel Nederlanders kunnen genieten van deze promotie en dit is specifiek voor nieuwe registraties.  Klik hiervoor op de Mr Green Nederland button op deze pagina en maak een account aan. Stort vervolgens minstens 20 euro op de rekening via iDeal, MasterCard of Visa. Plaats dan ook een bet, enkelvoudig of combo, met een min odd van 1.80 en minstens 20 euro inzet. Ongeacht het resultaat van je weddenschap, je ontvangt altijd de € 50 promo. Dit krijg je in de vorm van tweemaal € 25 Free Bets. Deze kan je dan binnen de zeven dagen inzetten en dit opnieuw op minimale odds van 1.80.

Voorbeschouwing Lazio Inter

Lazio Roma is onder coach Simone Inzaghi aan een goede reeks bezig en heeft de afgelopen drie wedstrijden, winnend afgesloten. Inter Milan was ook een sterke reeks bezig met enkel een verliespartij tegen Barcelona op de tabellen. In de Serie A, staat Inter op de derde plaats met 19 op 27. Twee verliespartijen (Sassuolo en Parma) en een draw (Torino) zorgden voor het puntenverlies. Lazio heeft 18 punten en verloor 3 keer en dit tegen Napoli, Juventus en Roma.

Beste Bookmakers merkt dat Lazio Roma de favoriet is met een notering van 2.35, kort gevolgd door Inter Milan met 2.95. Een gelijkspel levert je dan weer 3.35 als quotering op. We verwachten niet teveel doelpunten in dit duel, want in de negen speeldagen die tot nog toe gespeeld werden, scoorden Inter en Lazio slechts 13 maal en incasseerden respectievelijk 6 en 9 doelpunten. Je kan dus wel wedden op minder dan doelpunten, wat je ook wel een goede notering kan opleveren.

 

Wedden Lazio Inter

Over de auteur