Pak € 50 Gratis bij € 20 inzet, dit ongeacht je resultaat!

Peter Groen
31.08.2018

Een super aanbieding van Mr Green voor alle nieuwe Nederlandse klanten. Je krijgt nu na je eerste € 20 weddenschap maar liefst € 50 aan Free Bets cadeau, zelfs als je je eerste bet verliest! We bespreken deze actie in dit artikel en je mag inzetten op elk duel naar keuze om te profiteren. Voor de liefhebber blikken we echter ook nog vooruit op de Premier League duels van Leicester City tegen Liverpool en Manchester City tegen Newcastle United.

Hoe krijg ik € 50 gratis bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe of PayPal.
  • Plaats een eerste bet naar keuze van € 20(+) met een 1.80(+) totaal odd.
  • Je krijgt erna, aanvullend naast het resultaat van je bet, 2 x € 25 Free Bets.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige 1.80(+) bets en win meer!

Mr Green – Ongekend populair in Nederland!

Veel Nederlanders zijn opgegroeid met de Toto en later met Unibet. Andere Voetbal Gokken Sites worden echter ook meer en meer populair en zodoende dat wij op onze website vele Beste Bookmakers vermelden. Mr Green is er hier een van en dat komt o.a. door een geweldige klantenservice, zeer groot wedden aanbod, het feit dat het tot de Bookmakers iDeal behoort en uitstekende quoteringen. We raden eenieder aan om hen ook te proberen. Zeker nu je welkom wordt geheten met zo´n fantastische bonus!

Voorbeschouwing & Quoteringen Premier League

De meest in het oog springende duels in de Premier League dit weekend zijn Leicester City – Liverpool en Man. City – Newcastle United. Liverpool gaat fier aan kop met 9 uit 3 en laat goed voetbal zien. Leicester doet het echter ook uitstekend met 6 uit 3. Wij verwachten een heet middagje voor Liverpool. De quoteringen zijn 7.75 voor winst Leicester, 4.90 voor gelijkspel en 1.45 voor winst Liverpool. Naar onze mening ligt de value aan de zijde van Leicester. Manchester City morste eenmaal punten maar doet het met 7 uit 3 nog altijd prima. Dit geldt niet voor Newcastle, zij behaalde slechts 1 punt tot dusverre. Wij voorzien weinig problemen voor City en de quotering laat dit ook zien 1.12. Gelijkspel is 10.75 en winst Newcastle 26.00. Als je voor een stunt wil gaan dan speel je Newcastle maar wij kiezen voor zeker en spelen Man. City in een combinatie bet. Wat speel jij? Speel bij Mr Green en win!