Wedden op RB Leipzig – Tottenham met €100 bonus!

Jeroen van den Berg
09.03.2020

Leipzig verdedigt een 0-1 uitoverwinning tegen Tottenham. Tottenham dient in Duitsland dus te winnen van Leipzig om de kwartfinale te behalen. Is de ploeg van José Mourinho hiertoe in staat?

Leipzig zes wedstrijden op rij ongeslagen

Dat Leipzig geen topfavoriet is voor het winnen van de Champions League was waarschijnlijk voor velen aan het begin van het seizoen al duidelijk. Toch laten de Duitsers zien zich niet zomaar gewonnen te geven. Leipzig staat in de eigen Bundesliga derde en hebben dus al zes wedstrijden op rij in alle competities niet meer verloren. De overwinning in Londen op Tottenham geeft Leipzig een goede uitgangspositie om de volgende ronde te behalen maar niets is nog zeker. Het was Timo Werner die in Londen met een penalty de enige goal van de wedstrijd maakte. Bij leipzig zullen ze het moeten doen zonder Ibrahima Konaté, Wili Orban en waarschijnlijk Ethan Ampadu. Timo Werner zal ongetwijfeld spelen tegen Tottenham is gebrand om opnieuw het net te vinden en zo zijn ploeg de kwartfinales van de Champions League te bezorgen.

Crisis bij Tottenham?

Terwijl Leipzig dus al lang ongeslagen blijft, lukt het José Mourinho maar niet om te winnen. Al vijf wedstrijden op rij werd er niet meer gewonnen. Afgelopen zaterdag werd er gelijkgespeeld tegen Burnley. Norwich was te sterk in de FA Cup en er werd achtereenvolgens verloren van Wolves en Chelsea. De thuisnederlaag tegen Leipzig werd dan nipt verloren, Mourinho zal er alles aan moeten doen om dit seizoen nog enig kleur te geven.  Door deze matige reeks staat Tottenham namelijk op de achtste plaats en hierdoor lijkt Europees voetbal volgend seizoen uitgesloten. Geven de bookmakers Tottenham een kans tegen Leipzig? We pakken de odds van Interwetten erbij. Als je nu eerst wat meer wilt weten over deze bookmaker lees dan zeker onze Interwetten review eens door. Hier vind je echt alle informatie over Interwetten en ook de Interwetten bonus.

De odds voor deze match

De matige resultaten van Tottenham hebben zeker invloed op de odds bij de bookmakers. Voor deze wedstrijd is Leipzig namelijk de favoriet. Je krijgt als je inzet op een overwinning van Leipzig namelijk 1.55 keer je inleg tegenover 5.80 van Tottenham. De bookmakers lijken dus niet te geloven in een overwinning van Tottenham. Voor een gelijkspel krijg je 4.30. Hier heeft alleen Leipzig wat aan.

© Interwetten

Leipzig thuis tegen Tottenham

De Interwetten bonus

Inzetten bij Interwetten doe je niet zonder je de welkomstbonus van 100% op je storting tot €100 hebt gepakt! Het grote voordeel van deze bonus is dat je bij Interwetten je bonus in 5 stappen vrijspeelt. Elke keer rondspelen levert je 20% van je bonus op. Dat betekent dus dat als je de vijf keer rondspelen te veel vindt, je kan stoppen wanneer je wilt en toch een deel van je bonus pakt! via de link hieronder ga je direct naar Interwetten.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.