De mooiste van de Bundesliga dit weekend: Leipzig – Wolfsburg

Jeroen van den Berg
18.10.2019

De nummers twee en vier van de Bundesliga treffen elkaar dit weekend en met maar een punt verschil worden de messen geslepen! Wie wint kan zelfs de koppositie pakken!

Slechts twee punten tussen de koploper en nummer 7 in de Bundesliga

Het is erg spannend in de Duitse competitie Waar normaliter Dortmund en Bayern Munchen de strijd aanvoeren om het kampioenschap zien we deze nu pas terug op plaats 3 Bayern en Dortmund op plek 8. De koploper is Mönchengladbach met 16 punten en met een punt voorsprong op Wolfsburg. Hierna volgen dus Bayern, Freiburg en Leipzig met 14 punten uit 7 wedstrijden. Omdat het allemaal zo dicht bij elkaar zit wordt er dit weekend een hoop ingezet bij de beste bookmakers. Een perfect moment om een mooie promo toe te lichten zodat jij de beste deal krijgt.

Svenbet biedt namelijk €30 risk free aan als je inzet op deze wedstrijd. Onze favoriete betting sites Nederland geeft een freebet als jij inzet op deze match met odds boven de 1.60. Je kan dan dus eigenlijk niet meer verliezen. Je hoeft alleen maar €30 te storten deze week en minimaal €10 in te zetten op deze match. Win je jouw bet niet, dan krijg je automatisch de freebet ter hoogte van jouw inzet, tot €30 in een freebet. Deze freebet is vervolgens zeven dagen beschikbaar. Met al het aankomende Champions League geweld kan je dus van de freebet op tal van andere wedstrijden inzetten.

Wat zijn de odds op RB Leipzig – Wolfsburg?

Bij Svenbet zien we dat Leipzig de absolute favoriet is voor deze mooie Bundesliga match! De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.53 momenteel terwijl je maar liefst 5.90 krijg voor winst van Wolfsburg. Een gelijkspel, dat niet waarschijnlijk lijkt omdat beide teams vol voor de winst zullen gaan, geeft 4.33. Je krijgt dus zeer hoge odds als je niet uitgaat van een overwinning van RB Leipzig. Svenbet is trouwens een van de betere Ideal bookmakers waar je, zoals de naam al doet vermoeden, kunt storten met Ideal. Je hoeft dus geen creditcard aan te vragen en kan direct met Ideal je storting doen!

 

de odds voor Leipzig Wolfsburg

© Svenbet

Leipzig – Wolfsburg zaterdag 19 oktober 15.30h

Wil je de wedstrijd live volgen dan kun je dit doen bij Fox Sports. De match wordt gespeeld om 15.30 in de Red Bull Arena. Het stadion zal volledig uitverkocht zijn en de verwachting is ook dat de bookmakers het druk zullen hebben met weddenschappen op deze mooie wedsstrijd. Heb jij al een bookmaker gekozen voor het inzetten op Leipzig Wolfsburg of nog niet? Wij raden je aan om je in te schrijven bij Svenbet en deze mooie promotie mee te pakken. Dat kan via de link hieronder!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.