Wint Nederland gemakkelijk van Letland op vrijdag?

Jeroen van den Berg
07.10.2021

De WK kwalificatiewedstrijden beginnen weer en aanstaande vrijdag neemt Nederland het op in en tegen Letland. Wordt dit opnieuw een zege voor het team van Louis van Gaal? Voorspelling en odds voor Letland – Nederland op vrijdag 8 oktober 2021.

De eerste ontmoeting won Nederland met 2-0

De vorige keer dat Letland en Nederland elkaar troffen in de WK kwalificatiepoule, was Frank de Boer nog coach. Die wedstrijd werd door Nederland met 2-0 gewonnen. Letland won in de vier keer dat de landen tegen elkaar speelden, nog nooit van Nederland. Wat dat betreft ziet het er rooskleurig uit voor Oranje. Nederland staat eerste in Groep G met 13 punten. Ook Noorwegen heeft dat puntenaantal bij elkaar verzameld, maar heeft een minder doelsaldo. Oranje staat op +16 en Noorwegen doet het met “slechts +7. Turkije is het enige land dat kan volgen met 11 punten. 

Letland wist vijf punten bij elkaar te sprokkelen en staat daarmee op de vijfde plek. Gibraltar staat puntloos op de zesde plek en laat dat nu net de volgende tegenstander zijn voor Louis van Gaal en zijn mannen. Door deze twee wedstrijden te winnen kan Nederland goede zaken doen. Vervolgens zijn er nog twee wedstrijden te spelen. Zeker als Turkije en Noorwegen punten verspelen is de kwalificatie bijna zeker. Nederland zal ongetwijfeld favoriet zijn bij de beste bookmakers. De grote vraag is natuurlijk hoeveel je krijgt voor winst van Oranje.

Speelt Letland nog ergens voor?

Letland gooit tot dusverre nog geen hoge ogen. De vijf punten werden behaald door Gibraltar met 3-1 te verslaan en een keer gelijk te spelen tegen Montenegro. Ook tegen Turkije werd er gelijk gespeeld. Dat was een sensationele wedstrijd waarin het, ruim een half jaar geleden, 3-3 werd. Nadien werd er echter een hoop verloren. Duitsland was met 7-1 te sterk kort voor het EK, vervolgens versloeg ook Estland de Letten en was Noorwegen met 2-0 te sterk. Door deze resultaten is de positie van Letland eigenlijk uitzichtloos. Ze zullen dan ook elke wedstrijd op zoek gaan naar dat ene resultaat zonder dat het veel uitmaakt.

Of er veel er te behalen valt de volgende drie wedstrijden is ook maar de vraag. Eerst staat Nederland op het programma, dan Turkije en vervolgens Noorwegen. Uiteindelijk wordt de kwalificatiereeks afgesloten op bezoek bij Gibraltar. Daar zou op 16 november eventueel nog wel drie punten gepakt kunnen worden. We gaan de odds erbij pakken en zullen kijken hoeveel een stunt van Letland oplevert bij de bookmakers Nederland. We hebben goede odds gevonden en er is zelfs een special bet aanwezig die het wedden nog interessanter maakt!

Letland Nederland verbeterde odds

© Betcity

Wedden op Letland – Nederland bij de beste bookmakers

Als je als Nederlander wilt gokken op deze wedstrijd doe je dat het beste bij Betcity. Behalve het feit dat er een mooie bonus voor je klaarstaat zijn er ook nog eens boosted odds te vinden bij deze wedstrijd van het Nederlands elftal. Nog niet zo bekend met deze bookmaker? Lees dan onze Betcity review eens door. De standaard odds geven wel aan hoe weinig kans Letland maakt. Zo krijg je voor de thuisploeg 25.00 en staat Nederland op 1.07. Een gelijkspel staat op 11.00. De grote vraag is dan ook hoe groot de overwinning van Oranje wordt? Verwacht je meer dan vier doelpunten van Nederlanders, dan krijg je daar maar liefst 30x je inzet voor terug. Meld je snel aan om de verhoogde odds bij Betcity met de special bet te pakken via een klik op de banner hieronder.

nederland letland odds boost

Je krijgt bovendien een 20 euro risicovrije weddenschap bij Betcity als nieuwe speler. Lees alles over de Betcity bonus!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.