Wedden op OH Leuven tegen Antwerp vanavond

Jeroen van den Berg
01.03.2021

Het Belgisch voetbalweekend wordt vanavond afgesloten met de mooie wedstijd tussen OH Leuven en Royal Antwerp. Wint de nummer twee (Antwerp) of acht (Leuven) vanavond?

Antwerp al vijf wedstrijden zonder overwinning

Op zich hebben de Antwerp fans dit seizoen niet al te veel redenen tot klagen. De achtste rondes van de Europa League werden behaald en Antwerp staat op een goede tweede plek. Toch staan ze wel al even zonder winst. De laatste keer dat Antwerp won was tegen Beerschot op 7 februari. Daarna werd Antwerpen uit de beker geknikkerd en speelde het in de competitie twee keer gelijk. Eerst kwamen ze tegen Standard niet verder dan 1-1 maar ook vorige week zondag bleef Antwerp op 0-0 steken tegen STVV.

De hardste klap was afgelopen week. Thuis in de Europa League werd het in een spectaculaire match tegen Rangers 3-4. Die nipte nederlaag leek nog kansen te geven voor een stunt in de returnwedstrijd. Toch spatte de Europa League droom van Antwerp hard uiteen donderdag. In Glasgow werd het 5-2 voor de Schotse ploeg dat onder leiding staan van Stephen Gerrard. Voor Antwerp is het weer tijd om eens te gaan winnen. We bespreken zo wat de bookmakers NL voor odds geven bij deze wedstrijd.

Leuven op gouden achtste plek

Het is hartstikke spannend vanaf plaats vijf tot elf in de Pro League. Met maar weinig onderlinge verschillen strijdt iedereen nog volop voor de Europa League tickets. De vijfde tot en met de achtste plaats geven recht op de play-offs voor de Europa League. Zowel Leuven, Mechelen en Standard staan allemaal op hetzelfde aantal punten. Charleroi en Gent volgen op plaats elf en twaalf.

Boven Leuven zien we Beerschot staan op 41 punten staan terwijl Zulte op 43 punten staat. Als Leuven wint kunnen ze sowieso de zevende plek van Beerschot overpakken en zijn ze weer een stap dichter bij Europees voetbal. De vorige wedstrijd ging Leuven hard onderuit tegen Club Brugge. Het werd 3-0 en Leuven zal zich tegen de nummer twee van de Pro league maar wat graag revancheren. Laten we de odds bij deze wedstrijd er gelijk bij pakken.

wedden op oh leuven antwerp 01-03-2021

©Bwin

Wie is er favoriet bij de bookmakers

We hebben goede odds gevonden bij Bwin. Van de Belgische goksites zijn de odds voor het wedden op deze wedstrijd het hoogst bij Bwin. Je krijgt hier voor een overwinning van Antwerp al twee keer je inleg. Inzetten op OH Leuven als winnaar geeft je hier al 3.70.

Een gelijkspel staat bijna net zo hoog met 3.60. Bwin is een prima Belgische bookmaker en de odds zijn dus top bij deze match. Wil je meer info over deze bookie dan moet je echt even onze Bwin review lezen. Je kunt je natuurlijk ook gelijk aanmelden via de link hieronder en direct beginnen te wedden!

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.