Een vol programma in de Ligue 1 in Frankrijk

Jeroen van den Berg
27.08.2020

Ook in Frankrijk is de competitie weer afgetrapt. Ondanks dat vorige week nog niet alle teams in actie kwamen, kunnen we ons nu opmaken voor een drukke Franse voetbalzondag. Hier vind je de meest interessante wedstrijden.

Monaco, Bordeaux en Lille op zondag!

Lyon speelt op vrijdag al tegen Dijon maar ook op zondag komen er ook nog topclubs in actie. Mooie wedstrijden om op te gaan wedden bij de beste bookmakers. In Metz komt Monaco op bezoek. AS Monaco dat met een nieuwe coach aan het seizoen is begonnen speelde de eerste match gelijk tegen Reims. De eerste overwinning van Nico Kovac moet dus nog komen.

We zien Monaco dit seizoen niet terug in Europa en de focus kan dus vol op de Ligue 1 gezet worden. Tegen Metz is Monaco favoriet maar toch kun je jouw inzet verdubbelen als je wedt op Monaco. De odds staan op 2.05 voor Monaco en 3.70 voor Metz. Wedden op een gelijkspel geeft je 3.45.

Reims tegen Lille

Stade Reims tegen Lille, de club van Sven Botman en Jonathan David is een wedstrijd tussen de nummer zes en de nummer zeven van de Franse competitie. Beide teams speelden afgelopen weekend gelijk en strijden nu dus tegen elkaar voor een plek in de top vijf. De beste noteringen krijgt Lille dat we dit seizoen ook in de Europa League terug gaan zien. Hier krijg je 2.50 voor. Reims dat eveneens in Europa uit gaat komen, is de underdog in eigen huis met 3.15 voor de winst. Als de teams gelijk spelen zullen ze ongetwijfeld wat plekken gaan dalen. Mocht het toch een gelijkspel worden dan krijg je drie keer je inzet terug bij de bookmakers Nederland.

 

ligue 1 wedden met goede odds

© Bet90

Bordeaux als underdog op bezoek bij Angers.

Bordeaux is al een tijd niet meer die Franse (sub)topper zoals enkele jaren geleden. De laatste twee seizoen eindigde de club dan ook steeds rond de vijftiende plaats. Afgelopen vrijdag werd de eerste wedstrijd van het seizoen gelijkgespeeld tegen Nantes maar ook deze wedstrijd verliep niet zonder slag of stoot. In de 20e minuut al pakte Mehdi Zerkane een directe rode kaart. Die is het nieuwe seizoen dus al goed begonnen! Angers is favoriet tegen Bordeaux en won vorige week al tegen Dijon. Wedden op Bordeaux geeft je bij Bet90 3.50 terwijl winst van thuisploeg Angers 2.25 oplevert. Als geen van de ploegen wint, krijg je 3.10.

Nantes – Nimes en de Bet90 Bonus

De laatste match die we uitpikken voor we de Bet90 bonus toelichten is die tussen Nantes en Nimes. Laatstgenoemde pakte vorige week flink uit tegen tien man van Brest. Het werd in eigen huis 4-0. Van Nantes heb je net al kunnen lezen dat ze 0-0 gelijkspeelden tegen Bordeaux. Door de grootse zege is Nimes nu koploper en dat gaat natuurlijk gepaard met de favorietenrol tegen Nimes. De odds voor winst van Nantes staan op 1.90. Voor wedden op Nimes word je beloond met 4.50!

De Bet90 bonus is een traditionele stortingsbonus waarbij je 50% van je gestorte bedrag extra krijgt. Als je bijvoorbeeld € 100 stort, kun je direct met € 150 extra beginnen te spelen. Bet90 staat er bovendien om bekend dat ze sowieso erg veel verschillende promoties aanbieden. Behalve de welkomstbonus is er namelijk de late goal cashback en het interessante Pulse Betting. genoeg redenen dus om eens een kijkje te nemen bij Bet90!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.