Champions League: Lille OSC – Sevilla voorspelling en odds, woensdag 10 oktober

Jeroen van den Berg
18.10.2021

Het is spannend in Groep G van de Champions League. Salzburg leidt na twee wedstrijden. Sevilla staat tweede met twee punten en Lille laatste met een punt. Wie wint deze wedstrijd op woensdagavond?

Lille komt graag van de laatste plaats af

Lille won vorig jaar ten koste van PSG de Ligue 1 en neemt nu deel in de Champions League. Nadat de eerste wedstrijd nog gelijk werd gespeeld, ging de tweede match verloren. Salzburg was te sterk en hierdoor zien we lille met een punt nu terug op de laatste plek in de poule. Toch is er nog hoop. Uiteindelijk ging de wedstrijd tegen Salzburg ook maar nipt verloren en zijn de verschillen dus ontzettend klein.

Een overwinning tegen Sevilla zou de ploeg direct naar de tweede plaats kunnen loodsen. Toch is het dit seizoen wel even anders dan het kampioensjaar. Op dit moment staat Lille namelijk elfde en verloor het dit weekend van promovendus Clermont Foot. Ook werd eerder al van Lorient verloren. Daarentegen rolde Lille wel weer eims, Strasbourg en Marseille op. Het is dus nog wat wisselvallig bij Lille, de ploeg van Jonathan David, Burak Yilmaz, Xeka en Sven Botman. Wat verwachten de beste bookmakers Belgie? Heeft Lille OSC kans tegen nummer twee Sevilla?

Neemt Sevilla de koppositie over?

De verschillen in groep G zijn minimaal. Het verschil tussen koploper Salzburg en Sevilla is slechts twee punten. Sevilla zou bij een overwinning dus goede zaken kunnen doen en de druk opvoeren op Salzburg. Toch is Lille een lastige tegenstander. Het verloor van Salzburg en speelde gelijk tegen Wolfsburg. Dat deed Sevilla zelf ook. Opvallen is dat wolfsburg zowel tegen Lille als tegen Sevilla een rode kaart pakte. Beide ploegen wisten niet te profiteren van de man meer positie.

Sevilla draait in La Liga heel behoorlijk en staat momenteel op de derde plek. De Rojiblancos hebben evenveel punten als Real, Atletico en Osasuna. Sevilla won van de laatste vijf wedstrijden er drie, verloor er een en speelde er ook een gelijk. Alleen de nederlaag tegen Granada was onverwacht maar verder lijkt Sevilla dus aan een prima seizoen bezig te zijn. Bovendien zijn er voor de wedstrijden tegen Sevilla geen blessures bekend en is er niemand geschorst. Coach Eduardo Coudet kan dus met zijn beste 11 mannen op zoek gaan naar drie punten tegen Lille. Geven de beste bookmakers hem ook de beste papieren voor de overwinning?

Sevilla favoriet tegen Lille 20-01-2021

© Betway

Waar vind je de beste odds bij Lille OSC – Sevilla?

Een rondje langs de Belgische bookmakers leert ons dat Sevilla de favoriet is bij de goksites. Zo zie je bij Betway dat Sevilla op 2.15 staat, terwijl een overwinning van Lille je op dit moment 3.40 oplevert. Een gelijkspel staat op 3.30. Betway is een bookmaker voor de Belgische spelers. Al onze bevindingen lees je in de gebundelde Betway ervaringen. Zo weet je precies wat je bij deze bookmaker kunt verwachten. Direct inzetten met deze odds kan natuurlijk ook. Dat doe je via onderstaande knop..

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.