Remonteert Liverpool thuis Barcelona in de Champions League?

andre
06.05.2019

Onze week begint alweer met een absolute topper – de terugwedstrijd tussen Liverpool en Barcelona in de Champions League. Na de duidelijke 3-0 voor Barcelona in de heenwedstrijd lijkt de klus geklaard. Maar in de halve finales van Europa’s mooiste competitie weet je maar nooit. Vergeten we ook niet dan Liverpool in 2016 al een keer 4-0 won tegen Barcelona. Scoort Liverpool thuis een vroeg doelpunt, dan is weer veel mogelijk. En veel is er ook mogelijk bij de betting sites Nederland. Maar ook bij de Belgische bookmakers, zoals Ladbrokes. Daar vind je niet alleen een bijzonder sterk welkomstaanbod, maar ook leuke quotering voor de Champions League. En met meer dan 170 verschillende selecties ook nog een ruime keuze voor deze wedstrijd tussen de twee topploegen.

Ladbrokes Champions League odds voor Liverpool – Barcelona

Als thuisploeg heeft Liverpool heel wat recht te zetten. Daarom beginnen zij deze terugwedstrijd ook als favoriet. Op dit moment liggen de odds voor winst bij 2.40. Dat is nog steeds bijzonder sterk en maar iets minder hoog dan de winstquotering van Barcelona met 2.75. Ook voor een gelijkspel ontvang je met 3.60 een hoge notering. Voor de kwalificatie voor de Champions League finale ziet het er dan weer helemaal anders uit. Door de 3-0 in de heenwedstrijd is Barcelona met een quotering van 1.03 de uitgesproken favoriet.
Liverpool - Barcelona onderlinge duels Champions League Ladbrokes
Kwalificeert Liverpool zich toch nog, dan ontvang je 9.00 keer je inzet. Daarnaast wachten er ook sterke odds voor de exacte score, het aantal doelpunten of de resultaten na de eerste en tweede helft. In onze Ladbrokes ervaringen zijn het aantal selecties en de quotering voor voetbal steeds een sterk punt. Voor nieuwe klanten is er ook een verhoogde notering van 12.00 indien Barcelona eerste scoort. Deze is echter niet cumuleerbaar met de fantastische welkomstbonus van de bookmaker.

Stortingsbonus Ladbrokes: Tot €200 bonus aan 100%

Ben je een nieuwe klant bij deze aanbieder? Een bijzonder attractieve 100% welkomstbonus wacht er nu op je. Niet alleen het percentage, maar ook het maximum bedrag van € 200 horen bij de beste beschikbare aanboden. Klik dus nu op onze button beneden en ga naar de site van de bookmaker. Helemaal rechts bovenaan de site klik je dan op ‘registreer’ en volg je de stappen van Ladbrokes. Zodra je online weddenschappen account is aangemaakt, gaan we door met de eerste storting. Hierbij moet je een bedrag van minstens € 10 kiezen. Daarna ontvang je 100% van je storting als bonus van de bookmaker. Maximaal ontvang je € 200 voor een storting van € 200. Deze moet daarna niet meer worden vrijgespeeld, enkel 1 keer binnen de 7 dagen worden ingezet. Doe je dit niet, dan vervalt de bonus. Met dit aanbod hoort Ladbrokes tot de beste bookmakers online. Wed nu op het aanbod van Ladbrokes met Liverpool – Barcelona in de Champions League!