Wedden op de Community Shield met risk free bet: Liverpool – City

Geert Beukers
31.07.2019

Liverpool speelt zondagavond tegen kampioen Manchester City om de FA Community Shield beker. De Champions League winnaar van vorig seizoen beschouwt deze wedstrijd volgens trainer Klopp wel een beetje als een vrienden match. Voor ons is het anders, Liverpool – City is altijd een topmatch, zelfs voor een domme beker. Bij Campeonbet denken ze er ook zo over, want je krijgt een € 35 risicoloze weddenschap bij deze match!

Odds Liverpool – City en voorbeschouwing seizoen

Vorig seizoen was waarschijnlijk één van de sterkste prestaties ooit voor het Engelse voetbal. Een volledig Engelse Champions League finale, de 4de plaats op de wereldbeker. Zelfs de UEFA beker finale ging tussen Chelsea en Arsenal. Het wordt dus moeilijk om dit nog te verbeteren dit seizoen. Liverpool won buiten de Champions League ook nog een record door met het hoogste aantal punten ooit alsnog als tweede te eindigen in de Premier League. Een beetje een triestig record om te verbreken, maar kom!

De eerste uitdaging van het seizoen staat al meteen op het menu. Kunnen ze in Liverpool wraak nemen voor de verloren Premier League titel van vorig jaar? De ploeg die de Champions League won ziet er zowat juist hetzelfde uit als vorig jaar. Bijna niemand die vertrok buiten Danny Ings die toch al uitgeleend werd aan Southampton. Aanwinsten zijn er ook niet buiten wat vrije transfers. Jurgen Klopp zal dus sowieso tevreden zijn met de prestaties van zijn vaste waarden vorig jaar.

Manchester City heeft uiteraard Vincent Kompany al aan Anderlecht verloren. De 33 jarige Belg werd vaak geplaagd door blessures, en zal wellicht minder fysieke druk hebben in de Belgische competitie dan in de Premier League. Verder nog kwam Angelino van PSV erbij voor 12 miljoen, en Rodri van Atletico Madrid voor 7O miljoen. En hoe zit het met de Odds Liverpool – City bij de Nederlandse bookmakers? Kijk hieronder voor de quoteringen bij Campeonbet.

Community Shield - Liverpool tegen Manchester City quoteringen

Krijg een risk free bet ter waarde van € 35

Wil je wedden op Liverpool – City dan kan dit ook met een risk free bet bij Campeonbet. Als je meer informatie wil over deze fantastische bookmaker dan kan die via onze Campeonbet Review.  Deze bookie komt nog al vaak met wekelijkse promoties af, vaak ook met free bets of odds boosts. Hoe krijg je deze risk free bet?

  • Stort minstens € 30 deze week op je account
  • Plaats een bet van € 10 of meer op de Community Shield wedstrijd
  • Minstens 1.60 odds volstaan en enkel de eerste weddenschap die je plaatst telt voor de risicoloze free bet te krijgen
  • Indien je weddenschap wint, verandert er niets en krijg je de gewone payout
  • Verlies je? Geen probleem, je krijgt tot € 35 terug in een free bet

Als je deze free bet wil inzetten dan mag dit ook enkel op odds van 2.0. Dat moet binnen de 7 dagen gebeuren en handicaps en draw-no bet opties tellen niet mee. Er staat ook een winst cap van 10 maal het bonus bedrag op deze promotie.

Vind je dit een goede promotie? Dan kan je deze krijgen door jezelf nu naar Campeonbet te sturen via onze link onderaan het artikel. De 100% tot € 100 welkomstbonus kan je trouwens ook pakken als je wil! Succes!