Registreer je bij b-Bets en krijg € 5 gratis + € 100 bonus!

Peter Groen
04.04.2018

Deze week staat vol met Europees voetbal en dit is dan ook hét moment om je als Nederlander of Belg aan te melden bij b-Bets. Je kunt namelijk niet enkel inzetten op alle wedstrijden maar krijgt ook nog eens € 5 gratis zonder storting bij je aanmelding en 100% tot € 100 bonus op je eerste storting! Wij leggen jou uit hoe jij profiteert en blikken vooruit op het duel tussen Liverpool en Manchester City.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Binnen uiterlijk 24 uur na je aanmelding heb je € 5 gratis in je account.
  • Speel hierna voor € 80 op odds van 1.80 of hoger binnen 30 dagen tijd.
  • Winst gemaakt? € 50 van je winst wordt direct omgezet in echt geld.
  • Betaal uit of speel verder. Pak 100% tot € 100 bonus op eerste storting!

Speel verder en pak € 100 bonus!

Het welkomstpakket van b-Bets blijft niet beperkt tot bovenstaande € 5 Welkomstbonus Zonder Storting Sport. Je krijgt namelijk ook een 100% bonus tot € 100 op je eerste storting. b-Bets behoort tot de Bookmakers iDeal en ook kun je storten met Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard. Na ontvangst van je bonus heb je 30 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op odds van 1.80 of hoger. Alle bets met 3 of meer uitkomsten tellen reeds mee. B-Bets behoort tot de betere Voetbal Gokken Sites en Sportweddenschappen Sites en een aanmelding kunnen we zeker aanraden!

Voorbeschouwing Liverpool Manchester City

De titel kan Manchester City nagenoeg zeker niet meer ontgaan maar het seizoen is pas echt geslaagd als ook de Champions League gewonnen wordt. Liverpool is de opponent en is in eigen huis zeer sterk. City schatten we echter voetballend een stuk beter in en zien we sowieso scoren vanavond. De odds zijn 2.85 voor Liverpool, 3.40 voor gelijkspel en 2.32 voor City. Wij kiezen voor zekerheid en vandaag en spelen gelijkspel/winst City (x2) @ 1.37. Ook plaatsen we een correct score bet op 0-1 @ 11.60. Wat ga jij inzetten? Benut je bonussen bij b-Bets en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *