Liverpool Napels € 25 Free Bet

Gaston Dupont
10.12.2018

In groep C van de Champions League is nog alles mogelijk en onder andere Liverpool Napels strijden op 11 december voor een plaatsje in de volgende ronde. Zelf beide ploegen kunnen zich nog plaatsen, maar dat scenario lijkt onwaarschijnlijk. Hieronder bespreken we de kansen van de vier ploegen om door te stoten in Europa en koppelen dit aan de Circus promotie van € 25 als Free bet.

Liverpool Napels € 25 Free bet promotie

Op de wedstrijd Liverpool Napels is er een Circus App bonus tot €25 verbonden als je minstens €5 wedt op de wedstrijd. Plaats een Goksites Voetbal weddenschap in cash, enkelvoudig op een notering van plus 1.60 op Liverpool Napels. Dit kan zowel Live als voor de match zijn! Vink ook aan dat je wenst deel te nemen aan deze promotie en dat kan op het wedticket. De Free Bet heeft dezelfde waarde als je inzet en dit maximaal tot 25 euro. Daarna kan je de Free bet binnen de zeven dagen gebruiken. Als je een nieuwe wedder uit België of Nederland bent, kan je ook 10 euro gratis krijgen. Vijf euro ontvang je bij de registratie en vijf euro na het invullen van je telefoonnummer. Wil je meer details over deze bookmaker, klik dan hier op Circus.

CL Liverpool Napels

Voorbeschouwing Groep C

In groep C is alles nog mogelijk en laten we starten met de stand erbij te nemen. Napels is leider en heeft 9 punten, PSG staat tweede met 8 punten, Liverpool is derde en heeft 6 punten en Crvena Zvezda sluit de groep met 4 punten. Als Napels wint of gelijkspeelt, dan gaat het door naar de volgende ronde in de CL. Ook bij verlies met 1 doelpunt verschil, plaatst Napels zich nog. Als Liverpool wint met slechts 1 doelpunt verschil, moet er gekeken worden naar het resultaat in de andere wedstrijd Crvena Zvezda tegen Paris Saint-Germain. Afhankelijk hiervan weten we wie doorgaat in de CL en in de EL.

Als Paris Saint Germain wint dan gaat PSG sowieso door, bij een gelijkspel zal het kijken worden naar de gemaakte doelpunten. Maar ook Zvezda kan zich nog plaatsen, maar dan enkel voor de Europa League, dus zij gaan zich niet zo maar gewonnen geven. Waag je kans bij Circus en hun beste quoteringen voor deze wedstrijden.

Over de auteur