Verhoogde quoteringen voor dinsdag Champions League

Geert Beukers
08.04.2019

In de eerste match van de Champions League kwartfinale krijgen we twee mooie wedstrijden voorgeschoteld, Tottenham ontvangt Manchester City, en Liverpool komt thuis op Anfield tegenover Porto te staan. Het wordt dus een avond vol spektakel, zeker als je graag gebruikt maakt van onze beste bookmakers.

Bet90 Profit B9ost of € 100 welkomstbonus

Ben je nog geen klant van Bet90? Registreer dan nu een account met bonuscode SWPT100 bij één van de beste Bookmakers Nederland en ontvang een 50% welkomstbonus tot 100 bij een minimum storting van € 10. Om de bonus vrij te spelen moet je 5 keer je storting- en bonusbedrag inzetten.

Heb je al een account? Geen probleem!

Gebruik de beste quoteringen van Bet90 om je winsten te verhogen. Scoren zowel Liverpool als Tottenham, dan krijg je hogere odds van 1.68 in plaats van 1.46. Als Porto en Manchester City allebei een doelpunt weten te maken, dan kijk je al op odds van 2.50 in de plaats van 2.15. Maak dus nu je sportweddenschap voor de Europese kwartfinale deze dinsdag.

Liverpool – Porto

Buiten één gelijkspel op Everton vorige week, is Liverpool in een uitstekende vorm met vijf op zes overwinningen. Net hetzelfde heeft Porto in zijn laatste zes wedstrijden maar 1 keer punten verloren met een gelijkspel vorige week op Braga. Op papier is het dus zeker niet de makkelijkste taak voor de leider van de Engelse Premier League, maar helaas voor de Portugese fans zullen deze het moeten doen zonder centrale verdediger Pepe, en kapitein Hector Herrera. Met enkel 16 Porto spelers die beschikbaar zijn voor dinsdag, zou het normaal gezien dan toch wel een redelijk makkelijke thuispartij moeten worden voor the Reds. De Duitse coach Jurgen Klopp zowel als de fans, zullen ongetwijfeld al hoge verwachtingen hebben voor het eerste fluitsignaal, een nederlaag zou onaanvaardbaar zijn.

Spurs City Betting

Tottenham – Manchester City

De laatste 6 partijen van Tottenham Hotspur waren geen succes met drie nederlagen en één gelijkspel, in tegenstelling tot Manchester City die alle zes matchen won met veel overtuiging. De uitploeg is volgens ons dan zeker een grote favoriet om met een goed resultaat naar huis te gaan. De Londense ploeg van Guardiola kan met deze overwinning ook weer één stap dichter komen te staan voor een legendarisch seizoen’s resultaat, met vier verschillende potentiële competitie winsten. Maar tel de Spurs nooit uit, met geen schijn van kans op een Premier League overwinning is het logisch dat deze alles op de Europese competitie zullen inzetten. Wacht dus niet, en maak een weddenschap!

Over de auteur