Wie stoot door naar de volgende ronde – Lyon of Barcelona?

andre
18.02.2019

Wij beginnen deze week meteen met een klepper – Lyon tegen Barcelona. Op papier is Barcelona tegen Lyon altijd favoriet, ook als de Fransen thuisvoordeel hebben. Maar in elk geval wordt het een spannende wedstrijd met fantastische odds bij Bet 777. Zo ligt de quotering voor winst Lyon bij 4.35. Voor een gelijkspel ontvang je een odd van 3.95. En wint Barcelona, dan bedraagt de quotering 1.80. En meer dan 180 verschillende selecties zijn op dit moment beschikbaar voor de wedstrijd van morgen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om via de Bet 777 App te profiteren van je inzet. Zo vind je onder meer een quotering van 7.75 indien Lyon wint, zonder een tegendoelpunt te slikken. Voor hetzelfde scenario voor Barcelona bedraagt de quotering 3.45. Je ziet dus al dat we eigenlijk vooral een offensief spektakel verwachten. Download en installeer dus de app van de bookmaker, indien je van overal weddenschappen wilt plaatsen.

Welkomstbonus: € 150 voor je storting bij Bet 777

De uitstekende app voor je mobiel is niet de enige mogelijkheid, om te winnen. Bij de aanbieder van een van de beste sportweddenschappen sites wacht er ook een aanbod voor je eerste storting:

Bet777 welkomstbonus

  1. Ga naar de pagina van de bookmaker
  2. Maak je Bet 777 account online aan
  3. Stort een bedrag van minstens € 10
  4. Ontvang 100% van de storting als bonus
  5. Speel het bonusbedrag 4 keer rondNa het openen van je account moet je minstens € 10 storten en ontvang je 100% van je storting als bonus. Hierbij ligt het maximale bedrag bij € 150. Voordat je de bonus echter kunt laten uitbetalen, moet je hem nog vrijspelen. Binnen de 15 dagen moet het bonusbedrag 4 keer worden gespeeld. De minimale quotering om te voldoen aan deze condities bedraagt 2.00.Wedden op voetbal bij bookmaker Bet 777
    Bij de bookmaker vind je onder meer het voetbal van de meest belangrijke Europese competities. Tijdens deze weken vind je vooral uitstekende quoteringen op het voetbal in Champions League en Europa League. Echter zijn ook de aanboden voor La Liga, Bundesliga of Premier League de moeite waard. Over het algemeen hebben we het hier over een van de beste voetbal gokken sites. Maak dus vooral snel je account aan en win met Lyon tegen Barcelona bij Bet 777!

Over de auteur