Wedden op de Champions League: Real Madrid – Chelsea

Erik de Kort
26.04.2021

De Champions League raast door en kent deze week een twee topaffiches. Real Madrid Chelsea is er één van. Wij bespreken de odds voor de wedstrijd Real Madrid vs Chelsea, die plaatsvindt op dinsdag 27 april.

Wie gaat er door naar de finale?

Na de groepsronde versloeg Real Madrid Atalanta en Liverpool. Met het Spaanse kampioenschap nog mogelijk en dus ook een plek in de finale van de Champions League wordt het nog een spannend seizoenseinde voor de Madrilenen. De laatste drie van de vier keer dat Real Madrid in de halve finale stond, konden ze later de Cup met de grote oren optillen en dat geeft dus hoop voor de match tegen Chelsea. Er zijn echter ook zorgen. Real speelde tegen Betis voor de derde keer in korte tijd met 0-0 gelijk en scoren lijkt af en toe een probleem bij Real. Toch zijn Los Blancos al zeventien wedstrijden op rij ongeslagen en zijn ze negen van de laatste tien knock-outwedstrijden ongeslagen.

Chelsea is onder Tuchel nog niet gaan floreren maar staat wel op de vierde plek en heeft drie punten voorsprong op West Ham. Chelsea zal er alles aan doen om in de top vier van de Premier League te eindigen en heeft nummer drie Leicester nu ook in het vizier. Toch zal de Champions League koorts ook opstijgen en dus verwachten we een geweldige eerste wedstrijd tussen twee Europese topteams. We pakken zo de odds van de bookmakers Belgie erbij maar kijken eerst hoe beide teams er voor staan.

Wie kunnen er spelen?

Zo aan het einde van het seizoen zijn de blessures altijd iets om rekening mee te houden. Bij Real Madrid is de niet schade beperkt gebleven. We zien Lucas Vazquez, Sergio Ramos, Ferland Mendy en Federico Valverde allemaal ontbreken. Er zijn gelukkig voor Zidane geen spelers geschorst.

Bij Chelsea is de situatie heel wat rooskleuriger. Daar is vrijwel niemand afwezig. De ploeg lijkt topfit te zijn en kan dus voor het eerst sinds 2014 op zoek gaan naar een plek in de finale van de Champions League. Toen won Atletico Madrid. Laten we snel eens bij de bookmakers Nederland kijken wat de odds zijn bij de eerste wedstrijd van dit tweeluik.

 

De beste odds bij Real Madrid Chelsea 27-04-2021

©Betfirst

De bookmaker odds bij deze halve finale

Betfirst is de bookmaker waar we de beste odds hebben gevonden om op te wedden. Deze bookmaker, waarvan je natuurlijk onze Betfirst ervaringen kunt lezen, zet Real Madrid als favoriet neer. Real speelt thuis en staat op 2.40 voor een overwinning. Voor wedden op Chelsea krijg je 3,.40 en dat is toch wel een flink verschil met de Madrilenen. Een gelijkspel geeft 3.35. De bookies lijken dus winst van Real Madrid te verwachten maar wat ons betreft heeft Chelsea toch ook echt wel een kans. Wat verwacht jij van deze wedstrijd. Zet nog snel in via de onderstaande link.