Risicovrij Inzetten op Manchester City Liverpool + € 10 Gratis!

Peter Groen
09.04.2018

Dinsdagavond wordt de return afgewerkt in de kwartfinale van de Champions League tussen Manchester City en Liverpool. Dit geeft alle Nederlanders tegelijkertijd de kans om bij Betser € 10 risicovrij te wedden op Man. City. Nieuwe klanten krijgen daarnaast ook nog eens € 10 geheel cadeau! Beide promoties en een voorbeschouwing op het duel vind je terug in dit artikel.

Hoe wed ik € 10 risicovrij op City?

  • Klik op een van de Betser buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Zorg voor minimaal € 10 saldo in je account. Storten kan o.a. met iDeal.
  • Wed minimaal € 10 pre-match op 1×2 markt op winst City @ 1.46 odd.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou.
  • Verloren? Ontvang uiterlijk woensdag inzet tot € 10 terug i.d.v.v. Free Bet.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen. Winst is zonder bonus voorwaarden!

Nieuw bij Betser? Pak € 10 cadeau!

Bovenstaande actie is voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Nieuwe klanten krijgen daarnaast ook nog eens € 10 cadeau na hun eerste weddenschap van € 20 of meer op een weddenschap en quotering naar keuze! We raden dan ook aan om direct € 20 te storten en in te zetten. Betser behoort tot de Bookmakers iDeal en ook kun je storten met Visa, Mastercard, Skrill en Neteller. Betser heeft een prima wedden aanbod, vele en mooie promoties en uitstekende quoteringen. Als we Sportweddenschappen Sites Vergelijken behoort het zeker tot de betere Bookmakers Nederland en een aanmelding kunnen we zeker aanraden.

Voorbeschouwing Manchester City Liverpool

Vorige week verraste Liverpool met een 3-0 thuisoverwinning op Manchester City. In de eerste helft overrompelde het City met scherpe aanvallen en counters en in de tweede helft hield het achterin de gelederen gesloten. Toch had City een aantal mogelijkheden. Ook in het weekend bewees City, ondanks een 2-3 nederlaag tegen Man. United, oogstrelend te kunnen voetballen. De 3-0 goedmaken wordt lastig maar een overwinning zien we ze sowieso behalen, en wellicht met meer dan 1 doelpunt verschil. Bovenstaande actie is dan ook prima te benutten d.m.v. een bet op Man. City @ 1.46. Denk jij dat City niet wint? Gelijkspel is 5.10 en winst Liverpool 6.10.

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.