Plaats een € 25 weddenschap en krijg € 25 cadeau!

Peter Groen
12.03.2019

Opnieuw hebben we een midweek met Europees Voetbal voor de boeg en ditmaal kunnen alle Nederlanders van een zeer aantrekkelijke promotie genieten. Bij LeoVegas krijg je namelijk bij een inzet van € 25, ongeacht het resultaat, een € 25 Free Bet cadeau! Hoe en wat leggen we jou uit in dit artikel en tevens blikken we vooruit op het treffen tussen Manchester City en Schalke ´04 van dinsdagavond.

Hoe krijg ik een € 25 Free Bet bij LeoVegas?

  • Klik op een van de LeoVegas aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 25 of meer met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafeCard.
  • Plaats een € 25(+) weddenschap op een quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Erna krijg je, ongeacht het resultaat, Free Bets ter waarde van € 25 cadeau.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle winst is volledig voor jou!

Geniet van goede quoteringen en veel wedopties!

Naast bovenstaande bonus zijn er nog tal van andere redenen om te kiezen voor LeoVegas. Het behoort tot de Beste Bookmakers. Dit mede door een groot wedden aanbod van meer dan 40 verschillende sporten en uitstekende quoteringen. Daarnaast is de klantenservice ook goed te bereiken (o.a. via mail, chat en telefoon) en kun je de LeoVegas app downloaden. Ben je dus op zoek naar Bookmakers Nederland? Dan kunnen we LeoVegas zeker aanraden!

Inzetten op City Schalke

Maakt Schalke nog enige kans op de volgende ronde?

Met een 2-1 voorsprong in Gelsenkirchen en 11 tegen 10 leek Schalke op rozen te zitten. Toch gaf het de voorsprong nog uit handen en won City zelfs met 2-3. Het mogelijke duidelijk zijn dat Man. City vanavond dan ook de favoriet is om door te gaan naar de volgende ronde. De quotering hiervoor is zelfs maar 1.01 ten opzichte van 36.00 voor Schalke. Winst in de reguliere speeltijd van City staat genoteerd aan 1.14, gelijkspel 9.00 en winst Schalke 23.00. Geloof jij in een stuntje of zie je simpelweg City doorbekeren? Wij denken het laatste. Hoe dan ook, zoek nu een mooie weddenschap uit, op dit duel of een ander duel, met een quotering van 1.80 of hoger en krijg € 25 ongeacht het resultaat!