Manchester – Liverpool: Wed met de hoogste quoteringen

andre
22.02.2019

Manchester United tegen Liverpool is een van de klassiekers in de Premier League. En op zondag spelen ze de volgende keer tegen elkaar. Van de wedstrijd profiteer je best bij bookmaker Circus. Liverpool heeft een wedstrijd minder gespeeld dan leider Manchester City en staat op hetzelfde aantal punten. Met 3 punten tegen United kunnen ze dus opnieuw de leiding in het klassement overnemen. Manchester United staat vierde in het klassement, maar enkel 1 punt voor Chelsea en Arsenal. Wie is jouw favoriet voor winst in deze topper van de Premier League?

Bij bookmaker Circus kun je niet alleen online wedden op de match. Met de Circus App vind je er ook de beste sportweddenschappen voor je mobieltje. De beste quoteringen en dan nog van overal beschikbaar op je smartphone. Daarnaast wachten er ook € 5 op je bij de bookmaker. Bij je inschrijving kun je je gsm-nummer ingeven. Doe je dit, dan ontvang je een sms met een bevestigingscode. Vul de code in het veld voor promotiecodes, en dan ontvang je € 5 van de bookmaker op je account.

Circus welkomstbonus: tot € 250 voor je

Heb je nog geen account bij deze bookmaker? Op dit moment wachten er tot €250 gratis wedden op je. Hierbij gaat het om het welkomstaanbod van de bookmaker. Volg dus onze link naar de homepage van Circus. Nu maak je in enkele snelle stappen je account aan. Daarna is het mogelijk om een eerste keer te storten. Stort minstens € 10 in je account. De bookmaker geeft je een percentage tot 100% van je storting als bonus. Met een maximum bedrag van € 250 is dit aanbod een van de beste beschikbare aanboden.

  • Ga via onze link naar de homepage van Circus
  • Open je online account bij de bookmaker
  • Plaats een eerste storting van € 10 of meer
  • Ontvang 100% van je storting als bonus
  • Zet het stortingsbedrag in op odds van 1.50

Het bedrag wordt je als gratis weddenschap gestort indien je het stortingsbedrag 1 keer speelt op odds van 1.50 of hoger. Zoals alle andere free bets bij de bookmaker heb je 7 dagen, om deze gratis weddenschap te spelen. Daarvoor zijn er geen minimale quoteringen. Open dus je account bij de bookmaker en profiteer! Spelers uit Nederland vinden op onze pagina ook de andere beste bookmakers Nederland. Ga dus even langs op onze pagina en profiteer dan van je online inzet.

Over de auteur