Manchester United – PSG op woensdag 1 december in de Champions League

Bob de Ronde
01.12.2020

In groep H van de Champions League neemt Manchester United het Woensdag 2 december in eigen huis op tegen Paris Saint-Germain. De confrontatie tussen de nummers één en twee in de groep belooft een spannende wedstrijd te worden.

Er staat heel wat op het spel voor beide ploegen en ze zullen dan ook volop voor winst willen gaan. Wij geven je alvast een kritische voorbeschouwing en de nodige odds voor wie zich aan een gokje wil wagen.

Manchester United heeft voldoende aan gelijk spel

Hoewel Manchester United misschien niet meteen opgezet was met een loting in groep H doen ze het tot dusver voortreffelijk. De tegenstanders in deze groepsfase zijn niet meteen de minste. Toch weet Manchester voorlopig de eerste plaats te behouden. Een gelijkspel in één van de twee aankomende wedstrijden zorgt er bovendien voor dat ze kunnen doorstoten naar de volgende ronde. Met een thuisvoordeel op zak zou dat enige rust moeten bieden in de hoofden van de United spelers. Of ze die zekerheid al op zak hebben na de match van woensdag valt echter af te wachten. Ook PSG heeft er namelijk alle belang bij om de drie punten te pakken.

Druk op PSG is groot

Bij PSG liggen de kaarten net iets anders. Er wordt verwacht dat een ploeg als deze zich gemakkelijk weet te plaatsen voor de volgende ronde. Dat wordt echter geen evidente opgave. Zowel PSG alsook Leipzig delen momenteel 6 punten. De wedstrijd tegen Manchester United verliezen zou betekenen dat ze hoogstwaarschijnlijk met een derde plaats en drie punten achterstand moeten beginnen aan hun laatste confrontatie. We gaan er dan wel van uit dat Leipzig eerder op de dag met gemak de drie punten tegen Istanbul neemt. Wil PSG deze situatie vermijden dan zal het alles op alles moeten zetten om de zege op old trafford mee naar huis te nemen. Of Paris Saint-Germain weet om te gaan met deze druk moeten we nog even afwachten.

Manchester United - Paris Saint Germain
© FastBet

Odds zijn moeilijk te voorspellen

Hoewel de bookmakers online een lichte voorkeur voor PSG uitspreken, zijn de cijfers niet uitgesproken. Met odds van 2.95  / X / 2.4O durven ook zij geen uitgesproken favoriet naar voor te schuiven. We gaan uit van winst voor PSG, maar het spel moet eerst gespeeld worden om helemaal zeker te zijn.

Inzetten bij Fastbet

Ook voor deze wedstrijd zochten we alweer de beste bookmaker voor je uit. Wil je je winsten maximaliseren en tevens een mooie bonus claimen dan ben je bij Fastbet aan het juiste adres. Fastbet biedt niet alleen mooie odds voor de wedstrijd van woensdag, ze voorzien eveneens een aantrekkelijke Fastbet bonus. Nieuwe klanten zien namelijk hun eerste storting met 100 % verdubbelen en dit tot wel 200€ extra. Een bonus die je niet zomaar onopgemerkt voorbij laat gaan. Bovendien heeft Fastbet uitstekende rondspeelvoorwaarden die enkel op het bonusbedrag van toepassing zijn. Heb je geluk bij je eerste inzet? Annuleer de bonus en laat jezelf meteen uitbetalen. Wil je toch eerst wat meer info over deze bookmaker verzamelen? Dankzij onze handige Fastbet review heb je meteen alle nodige informatie in een mooi overzicht.