Wed op ManU Derby County: 1 goal aan 5.00 odd

Gaston Dupont
25.09.2018

Bijna in alle landen is er bekervoetbal en dit ook Engeland, waar de EFL Cup plaatsvindt. Manchester United gaat proberen om zijn seizoen nieuw leven in te blazen en dit thuis tegen Derby County. Bij Circus is er voor nieuwe Nederlandse en Belgische klanten een super odd van 5.00 als er een doelpunt gaat vallen in deze wedstrijd. We zullen hieronder deze actie bespreken en kijken vooruit naar Manchester United Derby County.

ManU Derby County Super Odds 5.00

  • Maak een account aan door hier op de foto of banner te klikken.
  • Deze actie is geldig voor nieuwe Belgische en Nederlandse wedders.
  • Zorg dat er geld op je account en dit kan die iDeal of Bancontact.
  • Klik nadien de Super odd promotie aan.
  • Wed voor € 10 op de 5.00 odd: Man U Derby doelpunt.
  • Als je bet winnend is, ontvang je dit cash en zonder verdere voorwaarden.
  • Als je deze bonus selecteert, krijg je geen andere eerste storting bonus.

Nieuw bij Circus : Gratis € 10 wedtegoed

Alle nieuwe spelers ontvangen sowieso 10 euro gratis als ze een account openen bij Circus. Die 10 euro is opgesplitst in 5 euro bij de registratie en 5 euro bij het invullen van je telefoonnummer. Als je deze 10 euro wilt vrijspelen, dien je dit 30 maal in te zetten en dit op min odds van 1.60. Zoals gezegd is deze super odd promotie van 5.00 enkel geldig voor nieuwe stortende spelers, dus die 10 euro gratis is niet geldig als inzet op deze wedstrijd. Er is ook nog een Circus bonus van 250 euro voorhanden. De keuze is aan jou: 5.00 super odd of 250 euro. Het grote verschil is aan de rond speelvoorwaarden.

Voorbeschouwing Manchester United Derby County

Volgens de Bet Sites is Manchester United de overduidelijke favoriet. Er is een notering van 1.19 in dit thuisduel. De bezoekers, die het aardig doen in de Championship, krijgen daartegen een odd van 13.00. In elke ronde van de beker zijn er verrassingen en we hebben het gevoel dat dit deze ronde wel eens in Manchester zou kunnen gebeuren. De troepen van Mourinho zijn niet goed bezig en verwacht wordt dat er geroteerd zal worden met spelers. Als we de bookmakers vergelijken dan is er geen enkele bookmaker die onze mening deelt. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van deze super odd van 5.00 bij een doelpunt. Want dan maakt het niet uit wie scoort. Waag je kans en schrijf je in bij Circus.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Wedden op ManU Derby

Over de auteur