Wed op Marokko Oekraïne en krijg € 5 extra bij Tipbet

Gaston Dupont
31.05.2018

Speciaal voor Internationale oefenwedstrijden heeft Tipbet een fantastische promotie uitgewerkt. Elke keer als je € 50 stort en een bet plaats, krijg je € 5 extra om te wedden tijdens het WK. We gaan hieronder de promotie bespreken en een voorbeschouwing geven op Marokko – Oekraïne en Frankrijk – Italië.

Hoe krijg ik de Bonus Bet voor het WK?

  • Klik hier op de Tipbet button en meld je aan of registreer je.
  • Stort minstens 50 euro op je Tipbet speler account.
  • Plaats een weddenschap van min € 25 met min. odd van 1.90.
  • Alle Internationale vriendschappelijke wedstrijden tellen mee.
  • Voor elke € 50 die je stort, ontvang je max 1x € 5 bonus.
  • Je kan voor max € 100 aan WK bonussen opbouwen.
  • De actie is geldig tot en met 10 juni.

Het vrijspelen van deze verworven bonus kan je doen aan de volgende voorwaarden. Je dient driemaal je bonus rond te spelen op sport weddenschappen, dit mag ook een live bet zijn. De min notering dient ook 1.90 te zijn en enkel wedstrijden van de wereldbeker tellen hiervoor mee. Je kan maximaal 10x je verworven bonus als winst laten uitbetalen.

Voorbeschouwing Marokko Oekranië

Marokko is een van de ploegen die zich voorbereiden op het WK voetbal in Rusland en oefent tegen een sterk Europese tegenstander. Marokko kan volgens de WK bookmakers voor een verrassing zorgen op dat tornooi en heeft recentelijk mooie resultaten behaald. En heeft al 14 internationale wedstrijden niet meer verloren. Tipbet verwacht dat Marokko zal winnen en krijgt een odd van 2.40 en Oekraïne krijgt slechts 3.25 voor winst.

Voorbeschouwing Frankrijk – Italië

Beste Bookmakers vind dit het topduel in deze internationale oefenwedstrijden. Eerst en vooral door het vele talent dat te bewonderen zal zijn, en ten tweede door de hoge odds voor Italiaanse winst. Italiaanse winst kan je 5.50 opleveren en die kans bestaat, want nog niet zolang geleden ging Colombia op Franse bodem winnen. Bet Sites Nederland zijn het er wel unaniem over eens dat Frankrijk de topfavoriet is en krijgt daarom een quotering van 1.60.

Over de auteur