Inzetten op Marokko Slowakije: €100 extra

Gaston Dupont
04.06.2018

Marokko speelt vandaag een oefenwedstrijd ter voorbereiding op het WK tegen Slowakije. Deze wedstrijd wordt een goede uitdaging en bookmaker BetFirst biedt nieuwe klanten uit Nederland en België een stortingsbonus aan van 200% tot 100 euro. Hieronder leggen we deze bonus uit en kan je een voorbeschouwing terugvinden op de wedstrijd Marokko Slowakije.

Grijp de 200% tot € 100 stortingsbonus?

  • Klik hier op de BetFirst button en registreer je account.
  • Storten kan je vervolgens doen via o.a. iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa.
  • Je ontvangt dan een bonus van 200% extra tot maximaal €100.
  • Je kan deze bonus vrijspelen door te voldoen aan volgende voorwaarden:
  • Speel driemaal je bonus en stortingsbedrag rond.
  • De minimale noteringen dienen minstens 1.40 te zijn.
  • In totaal krijg je hiervoor 30 dagen de tijd.

Voorbeschouwing Marokko Slovakije

Marokko speelde op 31 mei 0-0 gelijk tegen Oekraïne en dit was hun eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het WK. Deze wedstrijd werd gespeeld in Zwitserland en Marokko had de bovenhand op Oekraïne. De tegenstander van vanavond Slovakije speelde een paar dagen eerder gelijk tegen Nederland. Slovakije eindigde als slechtste tweede in de Europese kwalificatiereeksen en kon daardoor geen WK play-offs spelen. Maar het is het wel een sterke en te duchten tegenstander.

Wedden kan je doen bij Bookmakers Nederland via pc of de BetFirst app. Dan zal je ook merken dat de noteringen voor deze wedstrijd nauw bij elkaar liggen. Een overwinning van Marokko heeft een odd van 2.60, terwijl je voor Slowakije een 2.90 notering terugvindt. Je kan natuurlijk ook op een aantal doelpunten wedden. Stel dat je dat denkt dat er meer dan 3 doelpunten zullen vallen, dan heb je een odd van 2.65. Onze BetFirst ervaringen zijn fantastisch en dit is ook de reden waarom we deze bookmaker aanbevelen bij zowel Belgen als Nederlanders. Aarzel niet langer en schrijf je in! Er ligt een super bonus van 200% tot € 100 op je te wachten.

wedden Marokko Slovakije