De beker van België gaat verder met KV Mechelen – RWDM

Jeroen van den Berg
03.02.2021

Op zoek naar een plek bij de beste zestien nemen KV Mechelen en RWDM het tegen elkaar op. Hier lees je wie er favoriet is voor de overwinning op woensdag om 16.00 uur in de Croky Cup.

Mechelen pakt zes op negen en pakt de draad weer op

Met twee overwinningen en een gelijkspel in de laatste drie weken zien we eindelijk weer wat redelijke resultaten van Mechelen. De ploeg staan op de elfde plek met evenveel punten als Zulte Waregem. Gent staat een punt onder Mechelen terwijl Eupen, STVV en Kortrijk respectievelijk op twee en drie punten achterstand staan. Dit weekend hield Mechelen knap Genk op een gelijkspel terwijl de wedstrijden ervoor gewonnen werd van Eupen en Waasland-Beveren. Door deze verbeterde resultaten lijkt de oorwassing tegen Standard alweer een eeuwigheid geleden. Het werd in eigen huis 0-4 twee weken geleden.

Tegen RWDM treft Mechelen een tegenstander uit een lagere klasse en dat zou ze eerlijk gezegd niet al te veel problemen moeten geven. Zeker omdat de match Achter de Kazerne wordt gespeeld zou KV Mechelen toch wel de punten in eigen huis moeten kunnen houden. We verwachten dan ook dat de goksites België Mechelen als topfavoriet zullen bombarderen maar pakken zo toch ook even ter controle de daadwerkelijke odds erbij.

RWDM zesde in de eerste klasse B

Met 22 punten uit 17 wedstrijden staat RWDM in de middenmoot. Samen met Deinze en Lommel is RWDM in een strijd beland om de vierde plek. Seraing, Westerlo en Union Saint-Gilloise staan inmiddels een straatlengte voor. De vierde plek lijkt het maximaal haalbare.. Toch zijn de laatste twee wedstrijden niet al te overtuigend, er werd namelijk twee keer op rij verloren.

Nummer vier Lommel was met 3-2 te sterk en afgelopen zaterdag verloor RWDM in eigen huis met 0-2 van Union Saint-Gilloise. Na het duel tegen Mechelen staan de belangrijke duels tegen Deinze , Seraing en Westerlo op het programma. Je kunt dus wel spreken van een zwaar programma voor RWDM. Hoe komen ze deze periode door? Laten we eerst eens kijken wat de odds van de beste bookmakers zijn.

 

betay odds bij Mechelen RWDM

©Betway

 

Heeft RWDM een kans tegen Club Brugge?

We denken niet dat Mechelen tegen RWDM in de problemen zal geraken. Dat verwachten de bookmakers overigens ook want de odds geven een duidelijk verschil aan. Zo kun je wedden op RWDM met odds van 10.00 en krijg je slechts 1.22 voor winst van KV Mechelen. Een gelijkspel staat op 6.50. In alle opzichten lijkt Mechelen dus te sterk voor RWDM.

Hoewel de resultaten nogal eens te wensen overlieten gaan we er toch van uit dat Mechelen de wedstrijd naar zich toe zal trekken en uiteindelijk met een zakelijke overwinning van het veld zal stappen. De odds die je net hebt gezien komen bij Betway vandaan en laten we daar nu ook eens een uitgebreide Betway review over geschreven hebben. We wensen je veel wedplezier bij de altijd spannende Beker van België.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.