Pakt Mechelen de laatste strohalm tegen Zulte Waregem?

Jeroen van den Berg
07.04.2021

Zulte lijkt zeker van een plek in de Play-offs 2 maar Mechelen moet nog hopen op een wonder. Twee keer winnen en dan afhankelijk zijn van de resultaten van de rest. Wie gaat deze wedstrijd winnen in de Jupiler Pro League?

Mechelen en Gent zijn de twee laatste hordes voor Zulte

De Play-offs 1 zitten er niet in maar de Europa League play-offs zijn zeker wel realistisch voor Zulte dat op de zesde plek staat. Oostende staat drie punten boven Zulte op de vijfde plek. Achter Essevee dat op 46 punten staat zien we Leuven en Beerschot op respectievelijk 46 en 45 punten. Op plek negen en tien zien we Standard en Gent staat gevolgd door Charleroi en Mechelen. Het lijkt alsof Zulte in ieder geval genoeg zal hebben aan drie punten uit twee wedstrijden. Op maandag won Zulte Waregem met 2-1 van Eupen en deed zo goede zaken. Dit zal voortgezet moeten worden tegen Mechelen om zich met zekerheid te plaatsen voor de play-offs.

De laatste twee wedstrijden moet Francky Dury het in ieder geval doen zonder Erdin Demir Luka Zarandia, Sissako en Daniel Opare vanwege blessures. Damien Marq ontbreekt vanwege een schorsing maar kan er de laatste match tegen Gent wel weer bij zijn.  We gaan zo eens kijken wat de bookmakers België verwachten van deze voorlaatste speelronde in de Pro League, eerst bespreken we de kansen van Mechelen nog.

Er is nog hoop bij Mechelen

Het is een beetje geluk hebben, of in het geval van Mechelen heel veel geluk hebben om de play-offs te bereiken. In totaal zijn er vier plekken beschikbaar maar strijden er nu acht ploegen om die plekken te behalen. Mechelen heeft vier punten verschil met nummer acht Beerschot terwijl ze wel een match meer gespeeld hebben. Met zes punten oftewel twee wedstrijden winnen komen ze op 48 punten en daarmee wordt het spannend.  Twee keer overtuigend winnen is niet genoeg.

Als Standard twee keer wint terwijl Beerschot ook geen punten laat liggen is het over en uit voor Mechelen. Er lijken net iets te veel teams mee te doen om de play-offs en de uitgangspositie van Mechelen is niet al te goed. Winnen van Mechelen en dan kijken waar je staat is wat ons betreft het beste advies. Gustav Enqvall is geblesseerd en Issa Kabore is geschorst voor dit duel. Geven de beste bookmakers Mechelen een kans tegen Zulte Waregem?

bet777 odds bij Mechelen tegen Zulte Waregem

© Bet777

Welke bookmaker heeft de beste odds?

Mechelen speelt thuis en is de favoriet bij de bookies. Ons rondje bij de bookmakers heeft ons bij Bet777 gebracht waar je 1.80 krijgt voor winst van Mechelen. Lees trouwens ook eens onze Bet777 ervaringen om te zien hoe wij het wedden bij deze bookmaker ervaren. Hoewel Zulte hoger op de ranking staat krijg je voor winst van Essevee maar liefst 4.25 keer je inzet terug. Een gelijkspel staat op een mooie 4.00. Mechelen zal elke kans aangrijpen om proberen te winnen maar de odds van Zulte Waregem zijn wel heel verleidelijk. Durf jij het aan om op Essevee te wedden?

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.