Wedden op Moeskroen Brugge : €5 zonder risico

Gaston Dupont
03.08.2018

De tweede speeldag van de Jupiler Pro League begint en Unibet geeft je de kans om zonder risico €5 te wedden. Deze promotie is enkel voor Belgische wedders en voor nieuwe spelers bij Unibet is er ook de 200% tot maximum €80 welkomstbonus. Hieronder bespreken we beide acties en geven we de quoteringen mee voor Moeskroen Brugge en Anderlecht Oostende.

Nieuwe speler bij Unibet: 200% tot € 80

  • Klik hier op de banner of foto van Unibet en registreer je.
  • Storten kan o.a. via Bancontact, Visa, MasterCard.
  • Je ontvangt 200% bonus tot max €80.
  • Vrijspelen doe je door 3x je bonus in te zetten.
  • Minimale noteringen dienen min 1.40 te zijn.
  • Je krijgt 30 dagen de tijd.

Unibet: €5 wedden zonder risico

Buiten de Unibet bonus is er ook nog een fantastische actie om te wedden zonder enig risico te lopen. Je eerste live weddenschap op een wedstrijd van de tweede speeldag van de Jupiler Pro League levert je altijd wat op. Je plaatst een live bet van €5 op een minimale odd van 1.40 en je activeert je deelname aan deze promotie. Als je weddenschap winnend is, krijg je uiteraard de winst en je bet. Als je bet echter verliezend is, dan krijg je een Free Bet ter waarde van €5. Je kan ook al deze wedstrijden live bekijken bij Unibet, wat een extra troef is voor deze bookmaker.

Voorbeschouwing Brugge en Anderlecht

Beste Bookmakers merkt dat Brugge en Anderlecht beide de favorieten zijn in hun wedstrijden. Nadat Brugge verleden week won met 5-2, verwacht Unibet dat ze ook op bezoek bij Moeskroen met de punten aan de haal gaan. Club krijgt een notering van 1.46, terwijl Moeskroen slechts 6.60 krijgt. Een gelijkspel levert je dan 4.90 op. Verwacht wordt dat Brugge geen moeite zal ondervinden en makkelijk de 3 punten meeneemt. Anderlecht speelt tegen Oostende en die krijgt dit jaar een speciaal tintje. Niet alleen voorzitter Coucke, maar ook staf en spelers veranderden van de kust naar de hoofdstad. Unibet verwacht geen probleem voor Anderlecht en geeft een notering van 1.46 voor paars witte winst. Oostende krijgt dan weer een odd van 7.20.

 

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Unibet!
Unibet Pro League