Moeskroen tegen Mechelen op vrijdag

Erik de Kort
12.08.2020

Wat een verrassend openingsweekend in België was het. Niet Club, of Gent staat bovenaan maar Waasland Beveren en Beerschot. Mechelen en Moeskroen speelden gelijk. Wie wint deze match?

De enige wedstrijd in Jupiler League op vrijdag

Juist door de verrassende uitslagen van afgelopen weekend, komt er extra druk kijken bij de wedstrijden van het aankomend weekend. Op zaterdag en zondag zien we vier wedstrijden per dag en op maandag speelt  Beveren nog tegen Standard. Het voetbalweekend wordt echter afgetrapt met Mouscron tegen Mechelen. Beide ploegen kenden vorig jaar een redelijk seizoen, Mechelen werd zesde en Moeskroen eindigde drie plekken later. Wie is de favoriet bij de bookmakers België en hoe hoog liggen de odds bij deze wedstrijd? We hebben de beste noteringen gevonden bij Ladbrokes. Omdat Ladbrokes alleen actief is op de Belgische markt dien je als Nederlander een andere bookmaker te kiezen. Wees niet getreurd: in ons bookmakers Nederland overzicht zie je gelijk de beste bookies en hun bonussen!

Ladbrokes geeft je buiten de goede noteringen ook nog eens erg ruim aanbod dat je uitgebreid kunt bekijken op de Ladbrokes app. De ranglijst van vorig jaar laat zien dat Mechelen de betere ploeg was maar hoe zien we dat terug in de odds? Laten we die er gelijk even bijpakken.

De Ladbrokes odds bij deze wedstrijd

Wordt het Moeskroen of Mechelen dat favoriet is bij Ladbrokes? We denken dat dit een mooie wedstrijd wordt tussen twee ploegen die amper voor elkaar onderdoen. Dat zie je gelijk terug in de noteringen. Uitploeg Mechelen is lichtjes favoriet maar Moeskroen lijkt ook gewoon een goede kans te maken. Wil je inzetten op de thuisploeg? Dan krijg je hier odds van 2.85 voor. Een gelijkspel levert het meeste op met 3.25. Mocht je nu denken dat Mechelen wint in Le Canonnier dan krijg je hier 2.55 voor. Het zijn mooie noteringen bij deze wedstrijd en we merken dat je echt bij Ladbrokes moet zijn voor deze wedstrijd.

Logo Ladbrokes

©Ladbrokes

Als je meer informatie wilt over deze bookmaker dan raden we je aan onze Ladbrokes review eens te lezen. Hier vind je alles over onze gebruikservaringen bij deze Belgische bookmaker en zie je in 1 oogopslag waarom je voor Ladbrokes zou moeten kiezen.

Het laatste nieuws bij deze match

Zo vroeg in het seizoen wemelt het natuurlijk nog van de transfergeruchten. Welke spelers gaan vertrekken en wie komt de ploegen nog versterken. Wat we zien is dat de ploeg van Mechelen meer ervaring heeft en bovendien meer goals heeft gemaakt dan de selectie van Moeskroen. Hoewel er zes spelers vertrokken lijkt heel Lille OSC te zijn leeggeplukt. Maar liefst tien spelers van Lille zien we terug binnen de lijnen bij Moeskroen. Hervé Koffi is de meest aansprekende naam en de verwachtingen zijn hoog gespannen van de spits uit Burkina Faso.

Ook bij Mechelen hebben ze niet stilgezeten. Naast Issa Kaboré van Manchester City zien we ook Rocky Bushiri terugkeren op de Belgische Velden. In totaal zijn er elf versterkingen gehaald waarvan er drie van Club Brugge komen. Er is maar 1 manier om erachter te komen of de versterkingen invloed hebben op deze match end at is natuurlijk vrijdagavond de wedstrijden te volgen. Wie denk jij dat er gaat winnen? Welke ploeg zien we terug in de top van de Pro League?