Monaco Club Brugge € 80 promotie

Gaston Dupont
05.11.2018

Met AS Monaco Club Brugge staan de nummers drie en vier van groep A van de Champions League tegenover elkaar. Twee weken geleden werd het in Brugge 1-1 en beide ploegen willen vandaag beter doen met de kans om nog te overwinteren. We bekijken hier wat je dient te doen om de 80 euro promotie in de wacht te slepen en blikken vooruit naar het duel Monaco Brugge.

Monaco Brugge Voorbeschouwing

Twee weken geleden kon Club Brugge na al die jaren nog eens een punt scoren in de Champions League. Het was dik verdiend, want ook in de vorige matchen speelde Club sterk. In Brugge verdiende Club zelfs te winnen van Monaco, maar de afwerking liet te wensen over. Afgelopen weekend speelde FCB tegen Genk en kon een gelijkspel mee naar West-Vlaanderen nemen. Als ze net zoals doorzettingsvermogen tegen Monaco tonen, maken ze ook nu een kans om punten te pakken. Vooral omdat AS Monaco door moeilijke tijden gaat. De Monegasken hebben slechts 7 punten uit 12 duels en staan gedeeltelijk laatste met Guingamp.

Monaco is wel de favoriet bij de Sportweddenschappen Sites en krijgt een notering van 2.15 voor winst. Club Brugge krijgt 3.50 om de winst te pakken in Monaco en een gelijkspel levert je 3.65 op. Schrijf je in en plaats een bet. Elke weddenschap met meer dan 1.40 tellen mee voor de Unibet bonus.

Nieuwe wedders bij Unibet : 200% tot € 80

Deze actie is er enkel voor Belgen, Nederlanders raden we aan om hier een kijke te nemen Betting Sites Nederland. Als je minstens € 40 stort, wat onder andere kan via Bancontact, Visa of Mastercard krijg je 80 euro bonus. Deze bonus heeft heel simpele voorwaarden, want je dient slechts driemaal je bonus in te zetten op odds boven de 1.40. Deze minimale quotering is heel laag en ook het slechts driemaal rondspelen is laag. Wij van Beste Bookmakers vinden dit een van de beste bonussen op de Belgische markt.

 

 

Over de auteur