Wint Oranje in en tegen Montenegro op zaterdag?

Erik de Kort
10.11.2021

#ad – De Oranje kleding, juichcapes en vuvuzela’s mogen weer uit de kast want het Nederlands elftal speelt deze week twee kwalificatiewedstrijden. Montenegro is de eerste tegenstander van Oranje. Wint Nederland in en van Montenegro?

Mag Montenegro hopen een wonder tegen Nederland

Natuurlijk weet Montenegro ook dat het de vorige keer met 4-0 verloor in de Johan Cruijff Arena. Montenegro staat momenteel vierde met 11 punten. De twee ploegen onder Montenegro zijn Letland en Gibraltar. Als Montenegro omhoog kijkt zien ze Turkije op de derde plek staat met vier punten meer. Er is een mogelijkheid dat Montenegro Turkije inhaalt, maar dan moeten ze wel winnen en zijn ze alsnog afhankelijk van de resultaten van de Turken.

Toch zullen de bookmakers Nederland de Montenegrijnen niet als favoriet plaatsen. Hoewel van Gaal Montenegro roemt om de individuele kwaliteiten van de spelers, heeft de bondscoach van Montenegro aangegeven niet nog een keer met 4-0 wilt verliezen. Wel kan de bondscoach Miodrag Radulović niet rekenen op Uros Djurdjevic. De rest van de ploeg lijkt volledig beschikbaar en zou kunnen spelen tegen Oranje.

Aardig wat spelers afwezig bij Nederland

Louis van Gaal mist wat spelers bij het Nederlands Elftal. Zo is Joël Drommel geblesseerd en ontbreekt ook Steven Berghuis vanwege een blessure. Arnaut Danjuma viel geblesseerd uit tegen Villarreal maar lijkt bij een van deze twee wedstrijden toch te kunnen spelen. Volgens de bondscoach valt die blessure wel mee. Er waren nogal wat vraagtekens bij het selectiebeleid van Van Gaal. Zo werd Devyne Rensch opgeroepen en bijvoorbeeld Rick Karsdorp of Veltman niet.

Er zijn vijf spelers die op scherp staan bij Oranje. Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Donyell Malen, Steven Bergwijn en Virgil van Dijk missen de cruciale wedstrijd tegen Noorwegen als ze een kaart pakken tegen Montenegro. Of dat invloed heeft op de selectie van de bondscoach. We verwachten geen bijzonderheden bij de bookies maar weten wel dat je een mooie Bet365 bonus kunt pakken bij deze nieuwe NL bookmaker.

montenegro-nederland odds 13-11-2021 Wk kwalificatie

©Bet365

De Bet365 odds bij Montenegro – Nederland

Met een wedkrediet tot wel € 100 is het gelijk een mooie binnenkomer bij deze bookmaker. Nederland is de topfavoriet voor de overwinning. Je krijgt namelijk maar liefst 12.00 voor het thuisspelende Montenegro. Nederland staat op 1.28 en lijkt dus de grote kanshebber voor de winst. Dat zou betekenen dat Nederland goede zaken doet op zaterdag. Een gelijkspel staat op 5.50 Meer weten over Bet365? Lees dan onze Bet365 review eens door. Direct inzetten doe je via onderstaande knop.